Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 27

Обговорення: Пару помилок...

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di SlimPickens
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    89
    Але 11volt ? напруга в момент запуску двигуна, а потім відразу ж іде в 14,3 за винятком деяких випадків, у яких саме залишається нерухомою 11 на пару секунд, може бути, навіть не. В той момент генератор не заряджає зовсім. У передачі В будь-якому випадку ? все правильно, навіть кілька користувачів включені.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    потім генератор ? ок, ти ти написав....
    Оборотів двигуна: 961 про
    Напруга акумулятора: 11,087 Вольт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    щоб оцінити генератора ви не можете дати нам вимірювання напруги під час пуску. не ? значущим для вашої проблеми.
    якщо ви їх навіть 2 секунд ? важливо.
    це пу? трапитися, коли батарея ? мало заряду.
    якщо для? це відбувається навіть у передачі, це означає, що батарея працює mollando, може незабаром бути зламаний.

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    89
    Ви вибачте, я не вказав віддаючи належне, ті значення, зареєстровані при, у якому виявлена помилка. Залишається зрозуміти, як ніколи іноді починає завантажувати через мить, не було б нічого, якщо б не було, що виявляє, як аномалія... Як сказали вище, якщо робить ? з холодної, це я вже зрозуміла. Пу? бути недосконалою зварювання?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    Citazione Спочатку Написав SlimPickens Visualizza Messaggio
    Ви вибачте, я не вказав віддаючи належне, ті значення, зареєстровані при, у якому виявлена помилка. Залишається зрозуміти, як ніколи іноді починає завантажувати через мить, не було б нічого, якщо б не було, що виявляє, як аномалія... Як сказали вище, якщо робить ? з холодної, це я вже зрозуміла. Пу? бути недосконалою зварювання?
    cos? ? pi? зрозуміло.
    по мені ? симптом того, що акумулятор ? занадто завантажити або, що не тримає більше? заряд.
    готує інший акумуляторної батареї.
    у той же час, якщо у вас є зарядний пристрій поклади під навантаженням відразу.

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    89
    ммм ви говорите? все це відбувалося вже? 3 роки тому в першу зиму і проблем не має, коли-небудь даних. Однак погано, що йдуть у мене дроти в машині

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    не вам батареї sottodimensionata?
    використовуйте рекомендовані масла або інший тип масла ? про градації 5w... або 10w... ?

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    89
    nonono все строго, як наказано, масло selenia 5w30 змінився макс в 15 тисяч км, акумулятор (63ah 450a), до речі ? ще оригінал (але точно навіть не 4 роки машина). Досить маніакально, я б сказав, але я знаю також, що автомобіль живе і йде оцінили його маленькі таємниці і недоліки.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    можливо, ви вже? намагався дати ключ і почекати 3-4 сек, що картина робить чек до запуску і передпускового підігріву, закінчують опалення? щось змінюється?
    я розумію, що ? один прилипання на скло, не знаю навіть я, але не я, а ваші проблеми.

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    89
    Звичайно, стартера ? ритуал Проте останнім часом, постійно спостерігаючи за напруги, я бачу, що навіть якщо контрольна лампа свічок розжарювання гасне, в реальності? попередній нагрів триває ще хвилину. У цей момент близько 10 вольт сходить до 11 достатку ми говорили раніше, і в цей момент повернути ключ, маючи максимальний пусковий струм можна електродвигуна. Можливо, таким чином eviter? поява помилки...

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •