Стр. 14 з 14 PrimaПеред ... 4121314
Результати з 131 до 140 з 146

Обговорення: alfa mito 1.4 tjet 155cv

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    хлопці, карти 0A8030 в 0A8172 карти для розблокування метелик? для досягнення prex хочете? я чекаю відповіді! я повинен зробити, і я хотів зрозуміти, добре

але damos для 1.4 tjet не знаходиться в мережі?

damos знайшов...мені вдасться заповнити вакуум, який створив водостічна труба на низьких і середніх оборотах..рішення?
    спробуйте зіставити ці 2 горба realtive до n75, щоб побачити, якщо вдасться завантажити на сервер раніше?

повертаючись до теми карт, які торкнулися горі для тиску turbo son пропозицій від damos : KF для перетворення перепаду тиску в Wastegatedose та обсяг вага в
    ---
    компресори ефективності
    ---

KF для перетворення Дельта-концентратор тиску Дельта-привід перепускного клапана шини

я не можу, однак, зрозуміти, що управляє дійсно тиск, навіть якщо, як всі ми знаємо (s4 вікі docet), бош me 7.9.10 не справжні карти тиску

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2015
    Повідомлення
    10
    Привіт всім, у мене є Міф 155CV без зміни програмного і апаратного забезпечення, я хотів би спробувати, хороша карта, хто-небудь має?

Banned
    Дата Реєстрації
    Aug 2017
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Повідомлення
    109
    У мене 1.4 Tjet lpg 120cv (Міф), і я зацікавлений в обговоренні.
    Може хтось узагальнити те, що ви випробували/зрозумів, що корисно? Включаючи адреси та логічні....спасибі!

Стр. 14 з 14 PrimaПеред ... 4121314

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •