Спочатку Написав
giannimini
ок, carmageddon, насправді у мене не було наміру рекомендувати зміна genre.
у разі, якщо на мій двигун bmw, psa моєї міні електронної med17 або mev17 не пам'ятаю, я вирішу узяти порожній кат, як би ви порадили мені вчинити?
звичайно, я хочу залишити перший зонд.
ви вірите, що вихідний блок міг угамуватися навуглерожування однаково?
крім того, на другий лямбда-зонд мені поради електричної ланцюга або minicat, щоб уникнути шпигун?
і ще (вибачте незліченні питання) якщо ви вирішите не ставити не емулятор на другий лямбда, і я limiterei скинути шпигуна по бд, і зробив би працювати ебу в openloopo або closedloop не пам'ятаю режим?, я отримую продуктивність краще або гірше, щоб кішки ставимо.
в кінці ecu з педалі акселератора на 100% враховує autoadattivit? та ін, або примушує працювати все на максимум вони забули споживання і забруднення навколишнього середовища.
я хотів би пролити світло на цю тему, чому? багато хто на форумі продовжують стверджувати, що видалити cat на нові ecu dia проблеми, як продуктивність, хоча я переконаний у зворотному, і що ? навколишнього середовища, і інший ? бути реальним пробку всередині капот на 10 см від випускних клапанів.
що ви можете сказати мені про це? завжди, якщо ви, звичайно, про це говорити ;-)
спасибі, зі святом всіх