Що ви говорите??? Що, по-твоєму, ми повинні знати, що перед проведенням операції, як правило,????
Я тут, щоб кожна рада корисний і для вивчення того, що я не знаю...
Що ви говорите??? Що, по-твоєму, ми повинні знати, що перед проведенням операції, як правило,????
Я тут, щоб кожна рада корисний і для вивчення того, що я не знаю...
знання, управління двигуном, стратегії управління та зміни параметрів з інформацією, ясно...сенна? ви не знаєте, що і як змінити? що ви бачите файл...і не ? питання драйвера для різних програм, але в реальному студії з офіційною інформацією riguardandi карти, тузи, відносин, чинників перетворення, комутатори, пристрої керування і багато іншого.
Ну що ви ? правда, треба сказати, для? що не інформація, cos? легко вчитися, якщо не з'? когось вчити.... на початку можеш покластися на диск з програми, якщо вони роблять лайно ми повинні бути добрими, наприклад, реалізувати його у часі. Є інформація, що все, якщо тримають вузькі, вузькі, і, на мій погляд, і так само справедливий, повинен бути з боку тих, хто починає мати бажання вчитися...
Так само, чому? чесно кажучи, хто би в змозі розшифрувати карту, не дізналися, які графіки точні, якщо не вивчають???
То c'? тих, хто вивчає і навчає, і тих, хто вивчає і тримає все для s?, додам, що вчити і важко, виставляти напоказ на 4 вітрів і їжаку зрозуміло...
вибір покладатися на програми для редагування, неповними і ненадійними ? продиктоване бажання зняти його примхи зміни, але покладатися на drivers означає, почати/слідування по неправильному шляху, і для тих, хто повинен дізнатися, чому? почніть з інформацією про чужі?
я не розумію щось!
вивчати не означає, внести зміни і спробувати, значить, ви знаєте, і якщо ви не частина від реальної інформації не буде підстав для того, щоб імплантувати вивчення і внесення змін.
І то що ви мені порадите???? Що ? як я повинен вивчити???? Які джерела???
не ? легко пояснити, справа? роботи та інформація, які необхідні для завершення картування при розробці нової моделі.
хтось купує на ринку все вже? зробив, і менше ivede краще ?.
я даю якусь кількість, щоб дати уявлення про обсяг роботи:
блок управління, сучасний, є близько 5000 карти писати,(в деяких понад 9000), але в "драйвер ", про який ми говоримо тут, якщо він знає близько 10 модель в рази менше, ніж 10, і ніхто не знає, навіть якщо вони правильні.
щоб зробити відображення повної групи близько 10 чоловік, працює близько 1 - 2 років , щоб тільки двигун , але сьогодні блоки управління не регулюють, тільки двигун.
це щоб дати вам ідею кількісного знання, які стоять за будівництво картування, як намагався пояснити carmageddon.
Ок, це ? безперечно... там йде дощ... я не новачок, досвід у мене, можливо, не як те, що у вас,,? я мав на увазі щось інше. Я, наприклад, завдяки одній, приготували мені вдалося знайти карту swirl альфа... драйвер не робить, щоб це побачити, чи не так??? Тому, говорив я, якщо хто не вчить, деякі речі, впевнений, ви не можете зробити це самостійно, карта і довгий і повний вид діаграми в 2d, якщо хтось не вчить, криві, що диск не зробити ви бачите, як один, повинні знати, що графік swirl, не ? що ще??? І раніше ви казали, ви вивчати, але вивчати те, що якщо всі знають, що вони роблять витоку, не більше 10 карт, хтось знає, інші більше, але ми їх.... а якщо c'? люди, які не вдається дати ім'я, всі криві, що є в карті, я хотів би знати, і платити за це, для того, щоб що-небудь дізнатися від нього... що ви думаєте???
-якщо вашою метою ? мати чіп для вашого автомобіля, покладених на фахівців, які можуть задовольнити ваші потреби
-якщо вашою метою ? в тому, щоб навчитися і зробити цю роботу, як я бачу, доведеться вас змусити взяти на себе якоїсь компанії, яка вам дар? сколково? вивчати необхідно і застосовувати знання, отриманий
Як пояснив на початку я ремонтую всі 59f в 5af і 4af, і завжди мене просять зробити, краще ці машини, що не так? ефективні, і я тут, щоб прийняти поради, як себе вести, щоб зіставити. Ви мені порадили заздалегідь і тому приймаю рада ? far? випробування на авто. От і все. Я намагаюся вчитися у тих, хто має pi? досвіду, ніж у мене... і приймаю всі можливі поради