ок, carmageddon, насправді у мене не було наміру рекомендувати зміна genre.
у разі, якщо на мій двигун bmw, psa моєї міні електронної med17 або mev17 не пам'ятаю, я вирішу узяти порожній кат, як би ви порадили мені вчинити?
звичайно, я хочу залишити перший зонд.
ви вірите, що вихідний блок міг угамуватися навуглерожування однаково?
крім того, на другий лямбда-зонд мені поради електричної ланцюга або minicat, щоб уникнути шпигун?
і ще (вибачте незліченні питання) якщо ви вирішите не ставити не емулятор на другий лямбда, і я limiterei скинути шпигуна по бд, і зробив би працювати ебу в openloopo або closedloop не пам'ятаю режим?, я отримую продуктивність краще або гірше, щоб кішки ставимо.
в кінці ecu з педалі акселератора на 100% враховує autoadattivit? та ін, або примушує працювати все на максимум вони забули споживання і забруднення навколишнього середовища.
я хотів би пролити світло на цю тему, чому? багато хто на форумі продовжують стверджувати, що видалити cat на нові ecu dia проблеми, як продуктивність, хоча я переконаний у зворотному, і що ? навколишнього середовища, і інший ? бути реальним пробку всередині капот на 10 см від випускних клапанів.
що ви можете сказати мені про це? завжди, якщо ви, звичайно, про це говорити ;-)
спасибі, зі святом всіх
що міні у вас є?
атмосферний або турбо?
при роботі з електронним другий зонд (датчик діагностики) ? завжди краще, щоб відключити його, навіть у випадку простого перепризначення, це ? одним з факторів, які впливають на стратегії dell autoadattativit? перейти...а потім через вищевказані зонд...але роботи до досконалості проводиться на файл управління, а не з емуляторів, або інше.
у сучасних двигунах є? якого ви маєте на увазі ? взаємозв'язок навантаження двигуна, група 3 основні сигнали : тиск на колекторі, вимірювання, датчик витрати повітря, і педаль accelaratore...в залежності від стану датчиків зносу має, оскільки навантаження двигуна (100, якщо всі датчики на 100% і в середньому з посиланням на значення pi? нижче, якщо тільки один з них ? зношений або не повертає до ecu значення підходить).
двигуни, керовані зонд широкосмуговий мають контроль над паливної завжди, в той час як з-зонд narrow band немає...але це неважливо, оскільки, ? важливо сказати до ecu, що ми хочемо від неї, і не буде упакована, що робитиме вона.
якщо ви ставите себе в руки, зі знанням ви можете зробити хорошу роботу, навіть на двигунах пилососом.
назва говорить альфа міф, давайте дотримуватися теми обговорення
Гаразд, повертаючись до мови alfa mito. Роблячи вигляд, що ми говоримо про альфа-міф, але я зрозуміла, що говорити ? досить узагальнено.
На практиці, то звичайні програми, такі як ecm titanium, наприклад, не дозволяють зробити повну роботу в 100x100 від того, що я зрозумів, так? не дозволяє відключити другий зонд, вірно?
Потім на двигун турбо бензин або атмосферний бензин, що, якщо ви читали ecu і змінити з ecm, ми не можемо змусити себе практично нічого.
Відмінна річ, як
Ps: мій міні ? всмоктується, тому вважаю, мев 17 siemens, як екю, med 17 я думаю, що його turbo.
За допомогою якої програми можна відключити другий датчик на ебу, як це? Ви повинні відкрити файл завжди з програмним забезпеченням або за допомогою текстового редактора, щоб зробити це? Мама моя, що бійню
атмосферний euro4/5 = mev17
turbo з прямим уприскуванням палива євро-4/5 = med17
для tjet, як і всі інші ecu існуючих ? необхідно знати, як відключити лямбду, dtc і можливі стратегії, пов'язаних з ним, щоб зробити повну роботу,...самі останні версії titanium мають лише 33% від цієї функції