Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 48

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    ви під обстрілом, часто ? карту, я також мав я цю проблему, то вирішив на обмежувачі 4-го, 5-го і 6 передач. На низьких навантаженнях мені slittava на марсі довгі від 2000 до 2250 точки, в якій я максимально дизельного палива і максимальний тиск турбо. Розміщені обмежувачі ? - все в порядку. У низьких передач замість обговорень проблеми.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    ви ж проблеми....cerher? втрутитися, я навіть на обмежувачі передач....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    що двигун і ecu ми говоримо саме?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    що двигун і ecu ми говоримо саме?
    edc16c39 1900 mjet 16v 150cv

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    з драйвер для карти викривлений, отже, стандарти потрібно тільки egr dpf поза драйвера, dpf через switch off для вашої інше вам потрібно: карту педаль, обмежувач крутного моменту, карта часу, карта turbo і обмежувач, карта залізничних і обмежувач, карта iq to nm правильним, якщо ви хочете трохи попрацюємо ad hoc, і не потрібно нічого іншого, завжди частина системи egr dpf, ? всі драйвери titanium

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    з драйвер для карти обдурив, отже, стандарти потрібно тільки egr dpf поза драйвера, dpf через switch off для вашого, інші потрібні: карта педаль, обмежувач крутного моменту, карта часу, карта turbo і обмежувач, карта залізничних і обмежувач, карта iq to нм
    що ви маєте на увазі?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    з драйвер для карти викривлений, отже, стандарти потрібно тільки egr dpf поза драйвера, dpf через switch off для вашої інше вам потрібно: карту педаль, обмежувач крутного моменту, карта часу, карта turbo і обмежувач, карта залізничних і обмежувач, карта iq to nm правильним, якщо ви хочете трохи попрацюємо ad hoc, і не потрібно нічого іншого, завжди частина системи egr dpf, ? всі драйвери titanium
    Потім інший розділ, ecm titanium, притаманного клапан egr, c'? ще з драйвера, щоб його можна було виключити? Для dpf у мене немає проблем, мій ne ? без І " простий E4 без dpf.

Потім драйвер буде пі? досить, крім EGR.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Але ти впевнений, що не має dpf?? Я ніколи не бачив без 150cv...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Але ти впевнений, що не має dpf?? Я ніколи не бачив без 150cv...
    Sicurissimo, я купив його використовувати і я заглянула прямо без. моя ? у 2007, якщо не помиляюся, з 2008 року, серії і раніше, бажаю вам може знадобитися (не пам'ятаю точно), проте на мій ne ? саме spovvista. Враховуючи, що я знав, що деякі мали проблеми з першими DPF, встановлених на 1900 я вважав за краще не ризикувати, у всякому разі у мене, певно, я його буду знімати, тому краще його не

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    для закриття карти dell egr знайшли в достатку приклади тут, на форумі адреси, мені здається

Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •