Тому, різні довідники, які знаходяться у використанні riattivante чайник або схожі призначені в якості останньої інстанції?
Тому, різні довідники, які знаходяться у використанні riattivante чайник або схожі призначені в якості останньої інстанції?
навіть не розглянути...датчик витрати повітря на фільм йде перевірки пізнання, щоб визначити, що закон, якщо закон правильно ? марно його чистити...якщо не правильно читає ? тільки тому, що? ? зношений, а потім ? змінити...якщо в рідкісних випадках де ? очевидно, наявність нафти або інших sostanzee в кількість? промислові датчика.
з особистого досвіду, я б не сказав ... чистий і зламав.
на якій машині ми говоримо?
Доведено автомобіль зараз не стіна-й? і стрілянина на низьких передачах до 4500...
? якщо швидкість піднімається дуже близько 3000 про пощастило виявити ще :
"p0236
Boost Pressure sensor circuit range/performance
Причина цієї помилки ? що ЕБУ отримав сигнал дуже низький рівень з датчика.
Помилки не є, але зберігається в пам'яті. Стерти код помилки, перевірте, якщо помилка повториться в майбутньому. Попереджувальна сигнальна лампа на комбінації приладів ? була включена ця помилка. "
може залежати від оринг, датчик тиску турбо, що я ? здалося, що бовтається ?
інше питання, який я закрив egr з фланцем...так? трубка рециркуляції ог-злив був зламаний, я створив кришка випускних клапанів, якщо останні не щоб перевести відмінно, що може статися???
Востаннє редагувалось leandro89; 24-12-2013 до 19:04
Сторона egr ? закрито з фланцем...підготувала нову кришку випускних клапанів, а завтра пробую