Всім привіт aveei потрібно знати, якщо edc15c5 має обмежувач оборотів... машини і браво 105 я не можу перевищувати 5500 moddando як карти, педалі і обмежувачі крутного моменту, звичайно...aggiornandi i break обертів
Всім привіт aveei потрібно знати, якщо edc15c5 має обмежувач оборотів... машини і браво 105 я не можу перевищувати 5500 moddando як карти, педалі і обмежувачі крутного моменту, звичайно...aggiornandi i break обертів
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
я думаю, що це межа фізичних двигуна і механіки, і то тому, що йдуть далі цих оборотів весь крутний момент і вже закінчився шматок і потужність, а також
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Я servono...su edc16 c і обмежувач, але тут я не думаю, все ж не тягне...
Не робить, як правило, prrrr....приходить, як ніби бензин
обмежувач ? оскільки за відсутності запитом дизель...насправді майже всі карти, підніміться на 4500-5000 обертів...
потрібно виходити і грати на вр...
всі в курсі вже більше 5500 оборотів в хвилину... мені потрібно оновити збагачення прискорення і обмежувачі крутного моменту....а потім ніж-то ще?
Після розблокування обмежувачі дизель c'? проблема, що карти передоплати приходять, як правило, тільки до 5000. Якщо riscali осі пу? зробити, очі, які трохи tantini тих обертів![]()
мене, якщо авансові платежі я завершувалися, то я не повинен pasare 5000 замість прибуття в 5500
? мало дизельного палива, щоб дістатися до цих оборотів![]()
дизель ce n і з sekki....і ще я думаю, ke, якщо він незабаром не довелося стріляти типу обмежені?години бензин...