ви ж проблеми....cerher? втрутитися, я навіть на обмежувачі передач....
ви ж проблеми....cerher? втрутитися, я навіть на обмежувачі передач....
Велике спасибі за інфо. Читаю по всьому інтернету були ті, хто говорив, постів кпп, які вібрують і інші речі, що стосуються обмін, і насправді я я p? турбує. ?поведінка ? так само, як ви кажете, при натисканні зчеплення перестає робити те металевий дзвін.
Для інших я повинен був повністю вирішена, після р? доказів, прийшов до правильних і налаштування обмежувача на шостий і прямо зараз в стрілялки не вібрує.... або, принаймні, ви відчуваєте, нормальної вібрації дизеля.
PS Є інформація, що якщо я захочу cimentarm в карту з нуля, значення драйвера ECM Titanium буде достатньо, щоб почати заробляти гідну роботу? У моєї поточної карті є кілька речей, драйвера і, якщо чесно, в машині веде себе добре, тому це був тільки особистий виклик спробувати зробити з 0.
що двигун і ecu ми говоримо саме?
з драйвер для карти викривлений, отже, стандарти потрібно тільки egr dpf поза драйвера, dpf через switch off для вашої інше вам потрібно: карту педаль, обмежувач крутного моменту, карта часу, карта turbo і обмежувач, карта залізничних і обмежувач, карта iq to nm правильним, якщо ви хочете трохи попрацюємо ad hoc, і не потрібно нічого іншого, завжди частина системи egr dpf, ? всі драйвери titanium
Але ти впевнений, що не має dpf?? Я ніколи не бачив без 150cv...
Sicurissimo, я купив його використовувати і я заглянула прямо без. моя ? у 2007, якщо не помиляюся, з 2008 року, серії і раніше, бажаю вам може знадобитися (не пам'ятаю точно), проте на мій ne ? саме spovvista. Враховуючи, що я знав, що деякі мали проблеми з першими DPF, встановлених на 1900 я вважав за краще не ризикувати, у всякому разі у мене, певно, я його буду знімати, тому краще його не![]()
для закриття карти dell egr знайшли в достатку приклади тут, на форумі адреси, мені здається