привіт я купив новий кабель elm 327 v1.4....коли я роблю тест з multiecuscan каже, що цей інтерфейс не ' ? сумісний з elm 327 1.3 !не colleghera' відсутність модуля can..хтось із вас знає, як дати мені spiagazione...дякую.
привіт я купив новий кабель elm 327 v1.4....коли я роблю тест з multiecuscan каже, що цей інтерфейс не ' ? сумісний з elm 327 1.3 !не colleghera' відсутність модуля can..хтось із вас знає, як дати мені spiagazione...дякую.
вибачте, що означає, що інтерфейс не ? сумісний з elm? інтерфейс ? в elm....
Здрастуйте, ви намагалися зробити пошук інтерфейс?
тест elm 327 buona.jpgтест elm 327.jpgдодаю тест, який я зробив, є дві фотографії нового кабелю, що не підключається ? другий працює..
я теж давав цю помилку, я змінив порт usb (такий же, яку ви використовуєте для підключення в мбіт / с) і працює... до межі, спробуйте самі зробити cos? якщо навіть з автоматичною (як слушно запропонував SlimPickens) вирішуйте ...
Potr? також може бути різним, але ? проблема налаштування ти не розповів нам, що виявляється в дослідженні інтерфейс (якщо тест, хочете). Порт, швидкість? etc...
Який драйвер ви використовуєте? "У разі якщо новий інтерфейс приймає технології USB 3.0?
Коли я підключив кабель ? autoistallato з порту n 5...тест робить, але c'? голос...***** mand ATAT1 відповідь?....у той час як інший elm я від усіх команд ок....це теж ви ? autoistallato....без введення драйвер. ..відкривши його вони ідентичні. ..
але дивно.