Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 48

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    mannaggia і я знав, що мені потрібно перетворити в monomassa і зчеплення міді.....всі казали мені, що машина буде strattonato, і що ви б мали набагато більше вібрації, ніж bimassa навіть ходити нормально в русі.....замість вже ще мені сказали, що не ? cos?.....
    подарунок я...можливо, я розміщую мою кому-те, що повинен робити....я тільки 5к км факти.....може бути, навіть менше...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    око оцінити все добре.
    вибір monomssa і зчеплення міді ? добре для використання в продуктивності автомобіля, але комфорт водіння може бути оштрафований.
    у bimassa ? був введений, щоб забезпечити комфорт в автомобілі. менше ударів, кидків з випуском.
    якщо ви їдете добре monomassa , але якщо зазвичай у пасажирів (можливо, чутливі) валюти добре вибір.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    як введіть з цього маховика? я ще з 110mm3, але я також gt2256v, отриманих 2.4 jtd 150cv
    Карту не я зробив це сам, я тільки змінити limittori крутного моменту. Однак, я, здається, 107\108, отже, 7% - й? починаючи з 2250rpm, все, що ви маєте на увазі кількість? палива впорснути.

Citazione Спочатку Написав ducati83 Visualizza Messaggio
    mannaggia і я знав, що мені потрібно перетворити в monomassa і зчеплення міді.....всі казали мені, що машина буде strattonato, і що ви б мали набагато більше вібрації, ніж bimassa навіть ходити нормально в русі.....замість вже ще мені сказали, що не ? cos?.....
    подарунок я...можливо, я розміщую мою кому-те, що повинен робити....я тільки 5к км факти.....може бути, навіть менше...
    Той факт, що всі групи, і-й? легкий відчувається позитивно, а також перемикання зчеплення ? pi? прямого? sergiot не має всіх гріхах. Машина ? безумовно, pi? галаслива, відчувається при найменшій пінгу, ніж раніше
    і, незважаючи на не будуть зазнавати великих коливань, на відміну від першої ? очевидно. Поїдемо назад, я не знаю, якщо я виберу цей набір, максимальне буде маховик, посилений і полегшений, але варто sassata.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    тут я пересадити 1,3 multijet 90cv на y з турбіни ducato.....муфта мідна.....і йде від бога....комфорт ? добре.....або краще ви не помітили різниці щодо.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    робить шум до мінімуму стилі ducati, дзвін

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Вірно, але без сухого тертя.... Не знаю, що його викликає, якщо де-небудь на обмін або пружини з маточиною приводу муфти.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    ні ? підшипник на натискний диск, який вібрує, розслідування в момент, коли натискний муфти і сили на натискний диск шум припиняється

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    ні ? підшипник на натискний диск, який вібрує, розслідування в момент, коли натискний муфти і сили на натискний диск шум припиняється
    Велике спасибі за інфо. Читаю по всьому інтернету були ті, хто говорив, постів кпп, які вібрують і інші речі, що стосуються обмін, і насправді я я p? турбує. ?поведінка ? так само, як ви кажете, при натисканні зчеплення перестає робити те металевий дзвін.

Для інших я повинен був повністю вирішена, після р? доказів, прийшов до правильних і налаштування обмежувача на шостий і прямо зараз в стрілялки не вібрує.... або, принаймні, ви відчуваєте, нормальної вібрації дизеля .

PS Є інформація, що якщо я захочу cimentarm в карту з нуля, значення драйвера ECM Titanium буде достатньо, щоб почати заробляти гідну роботу? У моєї поточної карті є кілька речей, драйвера і, якщо чесно, в машині веде себе добре, тому це був тільки особистий виклик спробувати зробити з 0.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Якщо я можу дати пораду, щоб при вібрації стрільба рекомендую перевірити півосі з боку коробки передач. І часто на автомобілі fiat group, що ви пошкодили "склянку" з боку коробки передач з-за витоку мастила всередині, можливо з-за навушників в дорозі, і у вас виникли ті вібрації, які, можливо, при повороті керма до упору трохи або вправо, або вліво, ви повинні прагнути до зниження.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    я вважаю, що під постріл з-за карту....чому? від золота проблем немає....

Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •