Спочатку Написав
puntospeed1.3
Після деяких тестів, зроблених на tdi edc16
у обдурено, як вже можете собі уявити є більше зло, тобто більше пари до точки максимального крутного моменту.
Для зміни швидко і, що робить, покладіть на обмежувач крутного моменту максимальне значення карти перетворення в НМ, а потім простягніть ін'єкції calcolandole, як ви хочете додати очевидно.
Велику прибутковість і готовність по мені ? дата від роботи обмежувача диму map(мг vs мбар ), що по собі благословляти, тому що якщо я перерахую 50 мг час обмануті буде 55 або 60 мг; і від duty на n75, що земля відкритий на 50 мг, а не приходять 60mg і турбо тому шипи, і машина злітає, не обов'язково палити, якщо не ви ? перестаралися з дизель обдурили. Також карту педаль буде працювати причини вибору; вимагаючи малюк. мг або НМ, в реальності буде більше.
А з поінформована про те, як мені трапилося вже, щоб почати, я повинен був підняти більше карта запиту пара(педалі), і мати stassa готовності інший потрібно витрачати стільки часу, особливо тому, що турбо йде тиск менш швидко, якщо у вас розширені осі, ніж дизельне паливо, тому у нас буде трохи більше часу і менше, ніж дизель, тому, що lim диму ? map based, і якщо не досягається певний тиск, не вводить відразу.