Buondi все,
що ви знаєте про edc15 ви можете?, змінюючи біти, що визначають довжину осі, змінити розмір карти? (наприклад, перетворити 10х10 у 9x11)
Buondi все,
що ви знаєте про edc15 ви можете?, змінюючи біти, що визначають довжину осі, змінити розмір карти? (наприклад, перетворити 10х10 у 9x11)
Спробуйте зробити, наприклад, на картку ви маєте на увазі, так? ми можемо ставати краще.![]()
Я маю на увазі щось на зразок:
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 02-01-2014 23:20
змінити кількість значень вр на практиці..що я знаю, немає..
Ок! ? я не пояснюю, що сенс в тому, щоб залишити в файлах напрямки осей, якщо вони не мають сенсу! У випадку, якщо хочете спробувати, на якій карті я можу експериментувати, не пошкодити машину?
якщо ви знаєте, як діяти в ecu всі пу? зробити...
у edc15, то..в даний час дуже мало секретів...
тому перед кожної карти, і їх осей знаходитеся саме цифри dela карту розмір той самий, який ви переглядаєте/редагуєте...просто оновити ці цифри і їх breack point, що ecu виконає? новий порядок дав..
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Дякую, це було саме те, що я хотів би знати,
PS: з різдвом!
але,мені здається, занадто легко, а чому? слід скоротити карту, щоб залишитися в тому ж просторі,потім оновити всі bp etc... і оновіть карти, пов'язані etc..
я бачу її досить складно..
У мене є підстави вважати, що карти, пов'язаних з (що навряд чи вони мають однакові розміри), є незалежними одна від одної!
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...