іноді насправді ви використовуєте обмеження крутного моменту з низьких передачах 1 і 2 або тільки 1 , коли обмін має обмежень міцність.
в сутності ? метод охорони обмін, cos? як класичний обмежувач пара пу? корисно розглянути на захист двигуна.
іноді насправді ви використовуєте обмеження крутного моменту з низьких передачах 1 і 2 або тільки 1 , коли обмін має обмежень міцність.
в сутності ? метод охорони обмін, cos? як класичний обмежувач пара пу? корисно розглянути на захист двигуна.
Мій обмін (класичний C510) з того, що я знаю, тримає офіційно 206nm, і він говорить, що певні пошукові і вони теж були "каструвати", щоб залишитися в рамках передачі. Відчуття, що попереджаю вас, я відбувається, зокрема, immettendomi у карусель і на місці. Ви приїдете, може бути, той вистрілив, і ви бачите його востаннє; cos? замість того, щоб змінилося солодкий, в залежності від того, випади, все для тебе половиною, але двигун, здається, трохи втопити. І не ? ефект дизеля, що стіни вище, або, принаймні, не думаю. Зазначено, круглих-й? великі де двигун тримає спокійно на третій передачі, ні вийти з рішення з надання повної і стриманий протягну. Вважаєте, хороший крутний момент і потужність.
деякі двигуни обмежені в 1 і 2 передачу і назад.
для ретро ? зрозуміти, що вам не потрібно, але в 1 і 2 часто, і не тільки дизель, обмежує крутний момент, також з питань гарантії на обмін.
Я зрозумів. Ви ніколи не припиняйте вчитися. Звичайно, ця річ ставить мене блоха у вусі, що це означає, що відображення є chiss? скільки хитрості і деталі, і навіть не бажаючи, щоб вид обробки, рано чи пізно, я б хотіла дізнатися, як мій автомобіль ? адаптована для задоволення в різних умовах експлуатації... Безумовно, мало-помалу у цьому форумі avr? щоб впоратися з моєї curiosit?.![]()
я здивований, що це сюрприз.
не забувайте, що електронні блоки управління інструменти, які служать для роботи з механіки, яка має певні особливості , фізичні , розміри, продуктивність, і, що будівельники визначають через це поєднання механіки та електроніки, що модель автомобіля, повинен мати.
тому ебу не визначає автомобіль, але навпаки ? автомобіль, як потрібний, який визначає, що повинно бути відображено в блок управління.
ну, я думаю, це проблема зчеплення в зборі....навіть я з 159 я ніколи не страждав від вібрації і прослизання....тепер нове зчеплення, якщо вони на шосе і беру або 5 або 6 передачу при 2000 об або навіть нижче....потім близько 110 120 км/год... мене вібрує та декілька декорат....у той час як від 1 до 4-тягне звір, без поривів вібрації або проблеми...і все ж пара встановлена ? ж, як і в те число оборотів на всіх передачах......я вважаю, є фізичні межі власного компонента, можливо, не дуже хорошу якість?...чому? раніше з тієї ж карти і зчеплення ori автомобіля з 70k км у мене не було цієї проблеми.....звичайно, тепер я шкодую, не ставлю зчеплення посилена різні.......але chiss? якщо мене обходять....
У самому справі ? саме з цієї причини я пробував комплект monomassa так як зчеплення і маховик оригінал почали давати кілька проблем (не рахуючи проблем гартівних педалі, які не залежать від карти), зчеплення і маховик оригінал, не правильно відмінна якість? також, на мою думку. Спуски з новою групою, я ніколи не мали, і якщо все піде добре, я дозволяю, навіть з сальто, що я думаю, це в будь-якому випадку пов'язано в обмін, що не має великої допуск.
дивись, у мене встановлений маховик і зчеплення, отриманих coupe t20v, і у мене не було більше ніякої вібрації, навіть 6a на 2000 оборотів, тільки на 1200 обертів, якщо я в мета-газ починає strattonare, але як тільки даю газ перестає
як введіть з цього маховика? я ще з 110mm3, але я також gt2256v, отриманих 2.4 jtd 150cv