Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 48
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di SlimPickens
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    89
    Я зрозумів. Ви ніколи не припиняйте вчитися. Звичайно, ця річ ставить мене блоха у вусі, що це означає, що відображення є chiss? скільки хитрості і деталі, і навіть не бажаючи, щоб вид обробки, рано чи пізно, я б хотіла дізнатися, як мій автомобіль ? адаптована для задоволення в різних умовах експлуатації... Безумовно, мало-помалу у цьому форумі avr? щоб впоратися з моєї curiosit?.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    я здивований, що це сюрприз.
    не забувайте, що електронні блоки управління інструменти, які служать для роботи з механіки, яка має певні особливості , фізичні , розміри, продуктивність, і, що будівельники визначають через це поєднання механіки та електроніки, що модель автомобіля, повинен мати.
    тому ебу не визначає автомобіль, але навпаки ? автомобіль, як потрібний, який визначає, що повинно бути відображено в блок управління.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав sergiot Visualizza Messaggio
    якщо ми не indiscrteti, що проблеми у вас в 6 передачі?
    Тихий, немає проблеми, дійсно спасибі, вичерпні відповіді. Практично всі ? народився, коли я замінив зчеплення і я вирішив провести зміни в групі Зчеплення+Маховик, встановивши Маховик Monomassa. Машина йде дуже добре, дьогтю в бочці меду ? що на шостій передачі приблизно 2200\2500Rpm, якщо я хочу відновити силу відчуває вібрації, яка, ймовірно, раніше був затухають з маховика. Якщо поставлю карту ОРІ ? значно зменшується і тільки обмежений діапазон 2200\2300Rpm. Перевіряючи значення обмежувача крутного моменту, як в оригінальній карті приблизно 2250Rpm ? обмежений, приблизно в 350 нм максимального крутного. Отже, враховуючи, що проблема проявляється тільки в Шостому, я хотів обійти цю неприємність, щоб поповнити картку moddata. Серед іншого в обмін на GT ? на C530\6, що має бути вивчена для того, щоб тримати 305nm, я робив вигляд, що у картці Орі випробуванні значення, і це значення було перевищене приблизно на 55nm, я думав, що я знайти 305 як верхня межа.

Сьогодні я зменшив значення обмежувача Шостій передачі від 1000 до приблизно 340\350 для перевірки проблеми, насправді я, різко знижується вібрація тільки в цій deterinata стан. Будучи новачком в цьому питанні, тепер "giocherello" з картою, яка у мене ? було, просто щоб почати розбиратися і виключно для особистого знання.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    у мене теж була така ж проблема з 156 1,9 110 л. с., що коли зіставляється стикалася з такою ж проблемою вібрації на додаток до принципу проковзування зчеплення. я дав вага, особливо при прослизанні зчеплення, а за рахунок пари, я вирішив обидві проблеми.
    тільки, що я вважав за краще опустити обмежувач в цілому також, чому? на низьких передачах 1 і 2, коли я сильно з колеса при мені труднощі? перевірити рульове управління.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав sergiot Visualizza Messaggio
    у мене теж була така ж проблема з 156 1,9 110 л. с., що коли зіставляється стикалася з такою ж проблемою вібрації на додаток до принципу проковзування зчеплення. я дав вага, особливо при прослизанні зчеплення, а за рахунок пари, я вирішив обидві проблеми.
    тільки, що я вважав за краще опустити обмежувач в цілому також, чому? на низьких передачах 1 і 2, коли я сильно з колеса при мені труднощі? перевірити рульове управління.
    Я вже? намагався змінити карту з відмінними результатами, сьогодні спробує? точити далі карту, щоб усунути проблему, до п'ятої не, мені здається, можуть виникнути інші проблеми, навіть мій ? в основному тому, monomassa, яка гасить менше вібрації.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    ну, я думаю, це проблема зчеплення в зборі....навіть я з 159 я ніколи не страждав від вібрації і прослизання....тепер нове зчеплення, якщо вони на шосе і беру або 5 або 6 передачу при 2000 об або навіть нижче....потім близько 110 120 км/год... мене вібрує та декілька декорат....у той час як від 1 до 4-тягне звір, без поривів вібрації або проблеми...і все ж пара встановлена ? ж, як і в те число оборотів на всіх передачах......я вважаю, є фізичні межі власного компонента, можливо, не дуже хорошу якість?...чому? раніше з тієї ж карти і зчеплення ori автомобіля з 70k км у мене не було цієї проблеми.....звичайно, тепер я шкодую, не ставлю зчеплення посилена різні.......але chiss? якщо мене обходять....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав ducati83 Visualizza Messaggio
    ну, я думаю, це проблема зчеплення в зборі....навіть я з 159 я ніколи не страждав від вібрації і прослизання....тепер нове зчеплення, якщо вони на шосе і беру або 5 або 6 передачу при 2000 об або навіть нижче....потім близько 110 120 км/год... мене вібрує та декілька декорат....у той час як від 1 до 4-тягне звір, без поривів вібрації або проблеми...і все ж пара встановлена ? ж, як і в те число оборотів на всіх передачах......я вважаю, є фізичні межі власного компонента, можливо, не дуже хорошу якість?...чому? раніше з тієї ж карти і зчеплення ori автомобіля з 70k км у мене не було цієї проблеми.....звичайно, тепер я шкодую, не ставлю зчеплення посилена різні.......але chiss? якщо мене обходять....
    У самому справі ? саме з цієї причини я пробував комплект monomassa так як зчеплення і маховик оригінал почали давати кілька проблем (не рахуючи проблем гартівних педалі, які не залежать від карти), зчеплення і маховик оригінал, не правильно відмінна якість? також, на мою думку. Спуски з новою групою, я ніколи не мали, і якщо все піде добре, я дозволяю, навіть з сальто, що я думаю, це в будь-якому випадку пов'язано в обмін, що не має великої допуск.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    дивись, у мене встановлений маховик і зчеплення, отриманих coupe t20v, і у мене не було більше ніякої вібрації, навіть 6a на 2000 оборотів, тільки на 1200 обертів, якщо я в мета-газ починає strattonare, але як тільки даю газ перестає

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    дивись, у мене встановлений маховик і зчеплення, отриманих coupe t20v, і у мене не було більше ніякої вібрації, навіть 6a на 2000 оборотів, тільки на 1200 обертів, якщо я в мета-газ починає strattonare, але як тільки даю газ перестає
    Потім ми той же Комплект . Ймовірно, є pi? змінні в грі, насправді для мене 1200 не вібрує мінімально. З картою mod ви відчуваєте вібрації, які я описав раніше, я думаю, навіть спеціальну. Насправді я хотів спробувати змінити те, що я, щоб вирішити проблему.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    як введіть з цього маховика? я ще з 110mm3, але я також gt2256v, отриманих 2.4 jtd 150cv

Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •