Спасибі за інформацію, так як продавець показав мені, що там був також DVD-дисків, що містять впрограммы для fap і egr, мені здавалося, що існувало програмного забезпечення, такі як ecm pe зробити ми?. Наприклад carsoftware, служить цій немає?
Спасибі за інформацію, так як продавець показав мені, що там був також DVD-дисків, що містять впрограммы для fap і egr, мені здавалося, що існувало програмного забезпечення, такі як ecm pe зробити ми?. Наприклад carsoftware, служить цій немає?
giannimini я був би вдячний, що поробиш, назва обговорення, спасибі.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
ок, вибачте ;-)
хлопці, я знайшов гайку-баранчик, v50 мій механік, як ви думаєте, якщо я намагаюся прочитати мій ecu робить? чому? я не хотів би scomodarlo... я бачив, що, можливо, я не оновлення ебу на я повинен читати її правильно? я не хотів би отримати його в режим завантаження, чому? ще ? найближчим часом возитися, щоб відкрити etc.... спочатку я хотів би зробити p? практика в послідовний...
дайте мені знати, привіт tuttiiiii!!!
права, але завжди залежить від коня, якщо хороша якість? якщо і перевіряв...я nn rischierei інструмент-не знаю,послідовний ? pi? ризиковано!!
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
По-моєму у вашій практиці вам багаття? багато ! 1 не знаєте tool і 2 ? було вже? сказав пі? раз, що ви, швидше за все, тому не думаю, що коли-небудь вас ніхто не dir? для, звичайно, перейти тихо
Ок, але можливо також і в читанні c'? ризик управління ecu чи проблема ? тільки в запису?
Однак, як тільки читати файл, за умови, що мотор, що вони його не роблять без шкоди його місце
Дякую
Як ви сказали motorsport залежить від якості? інструмент, однак, на читанні, не існує ніяких проблем, макс не читає візьми всі запобіжні заходи, booster ,вимкнути анти вірус і заставки , і живить комп'ютер від зовнішніх джерел на МАШИНИ
Ок, ідеально. Однак щодо якості півня не хотів би сумніватися, кажу я, чому? у вас вже є? написав різні блоки без проблем, потім не знаю, справедливо ? завжди є ризик, як мені сказали.
У будь-якому випадку спробує? ще раз спасибі!
Можливо, ви драйвери для titanium або 2001 році для цих ебу?
Cos? так для smanettarci трохи, якщо справедливо выст? запишіть його взяти? екю в metter? в boot mode, звичайно ;-)
Востаннє редагувалось leandro89; 28-01-2014 до 21:28