З Tuneecu ви f? всі: діагностика, завантаження/вивантаження карти і зміни даних з графічним інтерфейсом, досить простий у використанні. Увагу?: тільки з деяких сімейств блоків управління і моделей мотоциклів!!
M999
Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.
точно, ви все: графічний інтерфейс ? зручний, ви можете? працювати на таблиці або графіка 2d. дозволяє змінювати всі параметри вручну, як завантажити карти gi? зроблені, часто разом з будинками і бази даних ? досить широкі.
? можна зіставити багато моделі triumph, ktm, aprilia і деякі benelli. на лотос сайті ви знайдете все, в тому числі, що кабелі служать для взаємодії блоків керування
Вибачте, якщо я втручання... Щоб зробити marelli в 748 з iaw16f я повинен мати зчитування eeprom, тип wellon? Але потім він програмне забезпечення також має зміна або тільки читання і запис?? Chido тільки зрозуміти... Чому? мотоцикл ? моя і за c'? історія занадто довга, щоб пояснити... я Бачив, що ви говорили, програмістів, для мото я chisto!
для тих, у мене є програма від сар з kkl адаптер і фіат....якщо я в снд?....
з читання eprom типу Willem читання і запис в eprom, для редагування файлу вам потрібно програмне забезпечення для редагування. Навіть різні версії ECM підходять для цієї мети, наприклад, ducati83, може бути, ви можете сказати нам назву SW
Привіт
Марко
Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.
якщо мені дають ок.....робить багато місця ? ******....? на форумі не без дозволу....
потім, щоб читати і писати, не ? безкоштовно і не ? файл для використання з іншими інтерфейсами.....але тільки з цією програмою....за допомогою кабелю kkl або elm....