mmmmhhhh.... я пробував 2153 ... мені каже : "чекати"
mmmmhhhh.... я пробував 2153 ... мені каже : "чекати"
моя програма від 2454 спробуйте і дайте мені знати
ЯКЩО ВИ НЕ ВПЕВНЕНІ ВІДКРИЙ
... ? з учорашнього дня після введення 2153 радіоприймач продовжує мені "wait"... все, сьогодні я тримав горить, через деякий час гасне ... коли увімкніть "wait"...
я сподіваюся, що не буде досягнуто максимальне число спроб![]()
Ви повинні залишити ключ у on, а радіо не вимикається кожен раз, помиляєтеся, коду час очікування подвоюється, або двигун або зарядний пристрій
хлопці!! я зробив!!!! спасибі..
? ситуація була складна, чому? - радіо-і помер, завжди кожні 20 хвилин, в той час як час свідчить введіть код був півгодини!
це чому? коли автомобіль був новий, який я зняв запобіжник зумера ременя безпеки, то після 20 хвилин помер.
на щастя, я згадав, я поставив запобіжник, я включив радіо, і через півгодини ... voil?!
дякую, дійсно, я у вас вирішена проблема, що я несу за рік!
правильний код і' 2454, як вже сказав , треба залишити горіти, поки не відкриє, я, як правило, видалення та їжі albamco не так того, щоб залишити картину включений.
уго ---- президент A.E.P.
Зумер з пояса, вам слід відключити його по-різному, не знявши запобіжник, чому? com'? довелося тобі, живить інші речі....
Здрастуйте, ви зробили презентацію??? якщо я можу вам допомогти...може бути,
Що значить новачок? ви колега або інший, якщо колега після презентації також я можу допомогти вам, привіт