Сторінка 5 з 16 PrimaПеред ... 3456715 ... ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 158

Обговорення: digiprog 3

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    roccastrada
    Повідомлення
    14
    привіт, Хлопці, я 4.82 і підтверджую, що якийсь машини, будь ласка, obd, але, як ви linus146 у мене проблема кабелів...я борюся з сем смарт-450 2004 (тб 51),комусь і вдалося ідентифікувати кольору?

визначені посилання для sam 450 smart з dp3 клон (різні кольори інструкції)...хтось з вас вдалося підключити його до пк, щоб зробити резервні копії файлів?
    Востаннє редагувалось leandro89; 06-12-2013 до 01:15

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    90
    отже, ви вирішили проблему з кабелями?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    roccastrada
    Повідомлення
    14
    ви Linus146, тепер я вирішив тільки з кабелем 51, чому? у мене не було багато часу, щоб наздогнати, але якщо ви пу? служити вам, робить крок з задоволенням. а я думаю, що вони використовували той же "код"кольору, також інші роз'єми. під краще було б перевірити, перш ніж записати що-то!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    90
    привіт, якщо мені кроки ти робиш мені велику люб'язність, насправді я теж думаю, що вони використовували ту ж систему, щоб всі кабелі
    будьте в курсі, тому і шкода, nn стані sfrutare 100 x 100 цей інструмент
    дякую

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    roccastrada
    Повідомлення
    14
    ок,а якщо тобі вдасться знайти якийсь інший кабель, дай мені знати...моя вилка 51 має наступні кольори: чорний, червоний, світло-коричневий коричневий scuro.io я підключив сем так:
    інструкції / вилка 51
    зелений-червоний
    жовтий-темно-коричневий
    білий-світло-коричневий
    коричнево-чорний.
    ти зміг оновити його до 4,85?

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    18
    Вітаю, дорогий друже. Добрий вечір, і buoona ніч.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    roccastrada
    Повідомлення
    14
    Fienz,то ви більше не? добре мені з басейном ;-)...молодець, привіт

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    30
    оновлення, я послав у цю країну два eprom, в моделі pt-cruiser з материнської плати hc11 і hc12, не рекомендую нікому, піднявши руки, зчитує пробіг погано, і після перезаписаний зависає tuttto... небезпека, я починаю в цьому сумніватися іграшка, добре, якщо діє як від розетки, odb, але тоді ви йдете на складною і невизначеною...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    відмінний інструмент,я знайшов новий full 1500 євро в мережі.. я хотів зробити нам подарунок, навіть я чому? мій колега, він по-справжньому добре зроблено, і, перш за все, не помилитеся!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    30
    Citazione Спочатку Написав voglioimparare Visualizza Messaggio
    відмінний інструмент,я знайшов новий full 1500 євро в мережі.. я хотів зробити нам подарунок, навіть я чому? мій колега, він по-справжньому добре зроблено, і, перш за все, не помилитеся!
    я купив 360-ї? доставка з всі кабелі, але сьогодні, я бачив, як один з квітами з vavi pin відповідати тим, які на фото і зазначених в інструкції з експлуатації...

Сторінка 5 з 16 PrimaПеред ... 3456715 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •