Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати 11-20 з 20

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di mikyrace82
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    146
    я кажу з досвіду зробив...як, наприклад, група VAG через діагностичний кабель vagcom ? можна втрутитися на жорсткість рульового управління у версіях з гідропідсилювача рульового управління elettroassistita...

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    37
    очі, які, як правило, будуючи свої rel? або датчики зусилля, і якщо він твердне кермове управління кривої не ? дуже приємний, на мій погляд, менше працюють ті rel? краще ?...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di SlimPickens
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    89
    Але ? правда, що в автомобілях Fiat, як правило, не рекомендується використовувати-сіті, щоб уникнути sovrasforzo в підсилювач керма?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    38
    Я не включаю ніколи-Сіті, також чому? gi? нормальне рульове Велика крапка ? pi? що маневрена... і в будь-якому випадку з city активного відключається на високій швидкості

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Socmel
    Повідомлення
    0
    Але чому? зробити іп? жорсткий кермо ?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    щоб отримати більш душевність!!
    Citazione Спочатку Написав dangy Visualizza Messaggio
    Але чому? зробити іп? жорсткий кермо ?
    Що таке заєць? Кролик Abarth

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    49
    Citazione Спочатку Написав carlo abarth Visualizza Messaggio
    щоб отримати більш душевність!!
    Насправді в пакет bmw m і active steering при переході в імпульсний режим? спорт кермо завжди залишається динамічним, але стає більше? важко

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    насправді для спортивного водіння, не тільки роблячи cio має більше одного рульового управління, спрямованого дуже!!
    Citazione Спочатку Написав Roberto_Bmw Visualizza Messaggio
    Насправді в пакет bmw m і active steering при переході в імпульсний режим? спорт кермо завжди залишається динамічним, але стає більше? важко
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di SlimPickens
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    89
    Я думаю, він хоче, щоб мати команду-й? тримач у швидкості?, як це відбувається на деяких авто у режимі? спорт або саморегулюючі системи, які виходять за рамки класичного підсилювач керма.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Mr.Flash
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    118
    у direzionalit? рульовий не має нічого спільного з твердістю ...... або , краще сказати, direzionalit? ? звіт про / обертання (наприклад, від упору до упору кермо пу? зробити 3 кола , ? більш спрямований порівняно з одним, що він вчиняє 4)

часто зміна твердості не змінюється відношення рульового колеса, але тільки сила його привід ...... так що якщо коробка водіння від 4 кола буде важкою, завжди залишається коробка, керівництво від 4 кола .... в принципі залишається тією ж погане почуття водіння.... (враження їздити на автобусі)

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •