Сторінка 27 з 106 PrimaПеред ... 1725262728293777 ... ОстаннєUltima
Результати від 261 до 270 в 1107

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав Fede78 Visualizza Messaggio
    То змінений біт 06748E (у мене момент, але файл має ті ж адреси, що і тут.. принаймні для rail) і тепер, нарешті, діагноз тиску в ціль я значення, що встановлюю в карту rail.
    Зробив карту від 1600 бар... але машина не йде лінійний і загоряється сигнальна лампа уприскування. Пік дав мені 1509 бар, але тиск є провали і піки, навіть якщо тиск об'єктив ? завжди 1600 бар...
    Зробив карту від 1550 бар максимум я як мета 1550 справедливо, але машина тому як перше доказ... тиск балерина... макс 1484 бар...
    Помилка все та ж P1196 тимчасова помилка тиску палива

Що я насправді проблеми з фільтром?
    Ми говоримо, що навіть з картою в 1480 бар, як я раніше без зміни розрядних мене траплялося, що кілька разів давав помилку, але зробив це, коли tiravo понад 4500 об..., що ви створюєте дійсно депресія, так як вимагає більше? дизельне паливо, чим воно приходить?
    Хто-небудь мав такі проблеми?
    Привіт Віра, я теж, я зробив кілька випробувань, перш ніж знайти рішення, потрібно змінити докорів всі фільтри rail, згадані в цій дискусії, якщо виконуйте, і ви зрозумієте, то їх буде ще що pubblicher? серед дня..
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Citazione Спочатку Написав Backgroop Visualizza Messaggio
    Привіт Віра, я теж, я зробив кілька випробувань, перш ніж знайти рішення, потрібно змінити докорів всі фільтри rail, згадані в цій дискусії, якщо виконуйте, і ви зрозумієте, то їх буде ще що pubblicher? серед дня..
    Так ви думаєте, що я зробив кілька помилок?
    Я змінив:

06748E біт lim rail
    0674BE lim rail f(boost)
    0675BE rail pressure
    067A06 lim rail f(temp дизель)

Так що я неправильно щось в цих або мені не вистачає ще?

Ось графік, на якому видно значні коливання тиску, і машина з mancamenti чому? розмір кожного піку.
    Без зміни біт 06748E замість цього у мене немає цих проблем.
    Потім той біт потрібно, щоб йти понад 1480 бар..., але тоді, щоб добре працювати, потрібно щось ще, що зараз не розумію
    Rail_instabile.jpg
    Востаннє редагувалось leandro89; 17-12-2013 до 19:21

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Так ви думаєте, що я зробив кілька помилок?
    Я змінив:

06748E біт lim rail
    0674BE lim rail f(boost)
    0675BE rail pressure
    067A06 lim rail f(temp дизель)

Так що я неправильно щось в цих або мені не вистачає ще?

Ось графік, на якому видно значні коливання тиску, і машина з mancamenti чому? розмір кожного піку.
    Без зміни біт 06748E замість цього у мене немає цих проблем.
    Потім той біт потрібно, щоб йти понад 1480 бар..., але тоді, щоб добре працювати, потрібно щось ще, що зараз не розумію
    Rail_instabile.jpg
    Перейти спокійно, що всі модифікації, які ви зробили правильні...спробував я також..і setsso поведінку...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    То змінений біт 06748E (у мене момент, але файл має ті ж адреси, що і тут.. принаймні для rail) і тепер, нарешті, діагноз тиску в ціль я значення, що встановлюю в карту rail.
    Зробив карту від 1600 бар... але машина не йде лінійний і загоряється сигнальна лампа уприскування. Пік дав мені 1509 бар, але тиск є провали і піки, навіть якщо тиск об'єктив ? завжди 1600 бар...
    Зробив карту від 1550 бар максимум я як мета 1550 справедливо, але машина тому як перше доказ... тиск балерина... макс 1484 бар...

Помилка все та ж P1196 тимчасова помилка тиску палива

Що я насправді проблеми з фільтром?
    Ми говоримо, що навіть з картою в 1480 бар, як я раніше без зміни розрядних мене траплялося, що кілька разів давав помилку, але зробив це, коли tiravo понад 4500 об..., що ви створюєте дійсно депресія, так як вимагає більше? дизельне паливо, чим воно приходить?
    Хто-небудь мав такі проблеми?
    Здрастуйте, віро, ви написали змінено біт 06748E...якщо я правильно розумію, піднімаючи той біт ви йдете, щоб підняти обмежувач тиску в магістралі високого тиску?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Citazione Спочатку Написав ake85 Visualizza Messaggio
    Здрастуйте, віро, ви написали змінено біт 06748E...якщо я правильно розумію, піднімаючи той біт ви йдете, щоб підняти обмежувач тиску в магістралі високого тиску?
    Ви, ? обмежувач в один біт. Проблеми? як я зрозумів, полягає в регулятор тиску, встановлений на флейті. Я одужав флейта і регулятор тиску Grande Punto 90, і з цим повинна зникнути проблема тиску балерина.
    Я повинен? ще зібрати все це, чому? я не дуже багато часу.
    Я б навіть BV35 зібрати і я б навіть випускний колектор від скріпити фланці картера з GTB1549V, отриманих 2.0 Mjt 170 л. с., що, однак, мені здається, трохи екстремальний, як і що робити.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Ах, ок, то, на щастя, припущення, що це мій насос є проблеми ? неправильно.
    Я знаю, що це займе ще кілька порад від Backgroop...
    І я сподіваюся, що він або хтось ще навіть вдалося обійти обмежувач turbo

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Відкриття регулятора тиску можна контролювати?

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Пляму Джарре
    Повідомлення
    23
    Citazione Спочатку Написав Вже Visualizza Messaggio
    Відкриття регулятора тиску можна контролювати?
    Маючи велику діагностики автомобіля можна відстежувати за допомогою журналу тиск

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Ну, я думаю, ви могли б також стежити за з ***********.. Завтра я бачу, спробувати

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Пляму Джарре
    Повідомлення
    23
    Ну, я думаю, ви могли б також стежити за з ***********.. Завтра я бачу, спробувати
    Autocom /Delphi, який я знаю, це fiat сталевий алхімік повинен випробувань

Сторінка 27 з 106 PrimaПеред ... 1725262728293777 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •