Сторінка 3 з 7 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 63

Обговорення: читати міні r56

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    Я, розуміючи, читав тут і що ? дуже амбітний, але якщо у мене все вийде, то він повинен бути іп? легко продовжити :-)

хлопці, сьогодні був мій друг-механік, який має гайку-баранчик, 1240, або щось в цьому роді, не пам'ятаю, але я бачив, як я думав, що не моя ? сумісні.

у всякому випадку я бачив, що він на ecm 2001 року... так що якщо б я міг якимось чином читати мої екю з коня або з якоїсь іншої чортовини, потім, щоб змінити його з ecm 2001, я б великі труднощі?? або не повністю відкривається?

eventualmnete з ecm professional буде працювати?

крім того, я бачив, що bmw для своїх автомобілів петлю називається inpa pkan або kcan не пам'ятаю, якщо беру, то скажіть, що я можу читати і писати на мій ебу?

хлопці, вибачте мене ще так багато питань, але зрозумійте мене, я новачок і вже дуже хочеться дізнатися.

ще раз спасибі
    Востаннє редагувалось leandro89; 19-12-2013 до 19:24

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    153
    Як вам ? gi? сказали, щоб мати, як мінімум, спокою? потрібно півнику v2 я galletto 1260 не знаю, pi? навіть там, де він кинув, а потім на картку, ви завжди можете зробити його своїми руками зробити професійний і вас дослідження, які, можливо, і краще, в усякому разі, в'їхавши у вовка, щоб ваше пригода

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Пляму Джарре
    Повідомлення
    23
    Citazione Спочатку Написав giannimini Visualizza Messaggio
    Спасибі і crepi il lupo, я, розуміючи, що. У будь-якому разі завтра йду з механіком, я без машини для різання, подивимося, що мені говорять, і якщо він півник 2. Зрештою, якщо мені приємно легкий ебу я можу smanettarci небагато, враховуючи, що я програм на пк готові.

Будемо сподіватися, що так
    Так, але якщо ви повинні робити, як робота, хобі, і ви повинні зробити досвід моя порада і завжди купувати хороші і нам всі докази того, що ви хочете на свій автомобіль, то зрештою, кожен робить, як вважає за потрібне я вам тільки дати пораду

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    сьогодні я пішов з механічні. conl'mpps v5 не читає мій ecu, мій друг, з тим же кабелем відобразила його tt tfsi 200 к.с., без проблем, як зазвичай, звичайний наврочити :-)

тим не менш, я сказав, що, можливо, півник v2 v53 хоче його зловити і відобразити всі професіонали, навіть з вас, чому? немає.

шкода, що моя повинна бути відкрита, щоб бути зіставлений, чого хотілося б уникнути.

також з допомогою професійних продуктів, як я зрозумів ебу йде відкрито в рівній мірі.

чесно кажучи, йти до повноти в p? зараз не відчуваю, що прийняти подібний інструмент.

так ? сказав, що ви повинні відкрити, щоб змусити ecu і покласти його в boot mode? ви думаєте, що ніхто sista unprodotto допустимим, що там виявиться, не потрібно ставити ебу в boot або tricore в даний час?

як це роблять в bmw? наприклад, для r56 c'? комплект jcw, яка продається з компакт-диска.... я не думаю, що в bmw відкрили свій ебу, щоб читати і писати...

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Пляму Джарре
    Повідомлення
    23
    хлопці, сьогодні був мій друг-механік, який має гайку-баранчик, 1240, або щось в цьому роді, не пам'ятаю, але я бачив, як я думав, що не моя ? сумісні.

у всякому випадку я бачив, що він на ecm 2001 року... так що якщо б я міг якимось чином читати мої екю з коня або з якоїсь іншої чортовини, потім, щоб змінити його з ecm 2001, я б великі труднощі?? або не повністю відкривається?

eventualmnete з ecm professional буде працювати?

крім того, я бачив, що bmw для своїх автомобілів петлю називається inpa pkan або kcan не пам'ятаю, якщо беру, то скажіть, що я можу читати і писати на мій ебу?

хлопці, вибачте мене ще так багато питань, але зрозумійте мене, я новачок і вже дуже хочеться дізнатися.

ще раз спасибі
    Ecm ? програмне забезпечення, яке потрібно відкрити файл і змінити його, в той час як програматор fgtech galletto v2, який я тобі радив кілька постів раніше ? програміст, який служить для читання і запису у файл в ваш вихідний блок або змінене, що

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    Citazione Спочатку Написав Tuningmotor88 Visualizza Messaggio
    Ecm ? програмне забезпечення, яке потрібно відкрити файл і змінити його, в той час як програматор fgtech galletto v2, який я тобі радив кілька постів раніше ? програміст, який служить для читання і запису у файл в ваш вихідний блок або змінене, що
    ідеальний, насправді ми на пк, так і в 2001 році, що titaniume відмінно працює.

є деякі оригінальні файли і, здається, відкриватися спокійно.

спасибі, у версії titanium ? також присутній мій купер з ебу mev med або 17... та я дозволяє переглядати драйвери, щоб відкрити її, я думаю...

але я не пі? вихідний файл, що деякий час тому я на pc... я тільки, що і cooper s, що, очевидно, мені не потрібно нічого.

когось є файл орі на r56 зможу відправити?

чому? якщо раніше я не отримати цю гайку-баранчик, v2, здається, я зрозумів, що всі, щоб справу вдалося? прочитати благословив ecu.

гризе мене те, що я змушений відкрити її... для читання файлів... я не міг мати автомобіль, сумісний з galletto 1, що у вас вже є? мій друг? цієї ж ночі, вірніше сьогодні вночі у мене машина перепризначений (або плавленого)

Citazione Спочатку Написав nox Visualizza Messaggio
    Як вам ? gi? сказали, щоб мати, як мінімум, спокою? потрібно півнику v2 я galletto 1260 не знаю, pi? навіть там, де він кинув, а потім на картку, ви завжди можете зробити його своїми руками зробити професійний і вас дослідження, які, можливо, і краще, в усякому разі, в'їхавши у вовка, щоб ваше пригода
    Спасибі і crepi il lupo, я, розуміючи, що. У будь-якому разі завтра йду з механіком, я без машини для різання, подивимося, що мені говорять, і якщо він півник 2. Зрештою, якщо мені приємно легкий ебу я можу smanettarci небагато, враховуючи, що я програм на пк готові.

Будемо сподіватися, що так
    Востаннє редагувалось leandro89; 19-12-2013 до 19:24

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    153
    Але, по-твоєму, в BMW мають tool від кількох сотень євро ! Якщо не мають, їх обладнання, щоб написати на його машині, то хто їх повинен мати ? У будь-якому випадку, я повторюю вам, не ? сказав, що півень 2 в послідовний блоків обов'язково пишіть? те, що ви говорите і що завжди краще мати резервну копію в школі, в разі виникнення проблем ,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    я зрозумів, тому nox, ви думаєте, що з півнику v2 не раби, відкрийте ecu? ? це мова, якщо не потрібно її відкрити я міг би навіть купити його, і тому, що установки в boot лякає мене.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    хлопці, сьогодні я пішов від інший мій друг, завжди механік, і ми побачили ще один кабель, який називається mpps v13 або v12, на**** ... не знаю, якщо я можу поставити потрібне ім'я... в будь-якому випадку ви зрозуміли, немає?

з чим ми могли б співставити, може бути, 1.3 multijet з точки panda і 500, що вони, і, можливо, i 2.0 tdi (140 і 170 к.с.?

буде вже? гарна річ. можливо, якщо gi? з mpps ми б і ці автомобілі я був би готовий прийняти його. що мого терпіння.... pi? в ви бачите. почнемо з цього mpps і тоді пі? так ви будете бачити?.

ps: з цієї mpps і ecm titanium карти сумісні правильно? проблема буде потім, щоб видалити fap і регенерації, яка буде служити ще одна програма,... ви знали б сказати мені ім'я?

вибачте ще раз за millemila питання, але я волію, щоб повідомити мені, і читати з вами, перш ніж зробити покупку, неправильно, навіть продавець **** щоб продати раз пу? сказати, що є? що не ? правда.
    Востаннє редагувалось leandro89; 21-12-2013 до 12:06

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    хлопці, сьогодні я пішов від інший мій друг, завжди механік, і ми побачили ще один кабель, який називається mpps v13 або v12, на**** ... не знаю, якщо я можу поставити потрібне ім'я... в будь-якому випадку ви зрозуміли, немає?

з чим ми могли б співставити, може бути, 1.3 multijet з точки panda і 500, що вони, і, можливо, i 2.0 tdi (140 і 170 к.с.?

буде вже? гарна річ. можливо, якщо gi? з mpps ми б і ці автомобілі я був би готовий прийняти його. що мого терпіння.... pi? в ви бачите. почнемо з цього mpps і тоді пі? так ви будете бачити?.

ps: з цієї mpps і ecm titanium карти сумісні правильно? проблема буде потім, щоб видалити fap і регенерації, яка буде служити ще одна програма,... ви знали б сказати мені ім'я?

вибачте ще раз за millemila питання, але я волію, щоб повідомити мені, і читати з вами, перш ніж зробити покупку, неправильно, навіть продавець **** щоб продати раз пу? сказати, що є? що не ? правда.
    щоб видалити dpf і egr я можу порадити вам онлайн-сервіс, іноді звичайні програми не роблять повну роботу

Сторінка 3 з 7 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •