І risottolineo, що не c? потрібно moddare багато lim для пострілу....просто тільки один біт.
І risottolineo, що не c? потрібно moddare багато lim для пострілу....просто тільки один біт.
То змінений біт 06748E (у мене момент, але файл має ті ж адреси, що і тут.. принаймні для rail) і тепер, нарешті, діагноз тиску в ціль я значення, що встановлюю в карту rail.
Зробив карту від 1600 бар... але машина не йде лінійний і загоряється сигнальна лампа уприскування. Пік дав мені 1509 бар, але тиск є провали і піки, навіть якщо тиск об'єктив ? завжди 1600 бар...
Зробив карту від 1550 бар максимум я як мета 1550 справедливо, але машина тому як перше доказ... тиск балерина... макс 1484 бар...
Помилка все та ж P1196 тимчасова помилка тиску палива
Що я насправді проблеми з фільтром?
Ми говоримо, що навіть з картою в 1480 бар, як я раніше без зміни розрядних мене траплялося, що кілька разів давав помилку, але зробив це, коли tiravo понад 4500 об..., що ви створюєте дійсно депресія, так як вимагає більше? дизельне паливо, чим воно приходить?
Хто-небудь мав такі проблеми?
Так ви думаєте, що я зробив кілька помилок?
Я змінив:
06748E біт lim rail
0674BE lim rail f(boost)
0675BE rail pressure
067A06 lim rail f(temp дизель)
Так що я неправильно щось в цих або мені не вистачає ще?
Ось графік, на якому видно значні коливання тиску, і машина з mancamenti чому? розмір кожного піку.
Без зміни біт 06748E замість цього у мене немає цих проблем.
Потім той біт потрібно, щоб йти понад 1480 бар..., але тоді, щоб добре працювати, потрібно щось ще, що зараз не розумію
Rail_instabile.jpg
Востаннє редагувалось leandro89; 17-12-2013 до 19:21
Ах, ок, то, на щастя, припущення, що це мій насос є проблеми ? неправильно.
Я знаю, що це займе ще кілька порад від Backgroop...
І я сподіваюся, що він або хтось ще навіть вдалося обійти обмежувач turbo![]()
Відкриття регулятора тиску можна контролювати?
Ну, я думаю, ви могли б також стежити за з ***********.. Завтра я бачу, спробувати