Ви говорите, півень V2 ?клон або орі?ви також bdm і tricore правда?
Ви говорите, півень V2 ?клон або орі?ви також bdm і tricore правда?
« Alfa Romeo-це не просто автомобільний завод: його авто щось більше, що автомобілі, побудовані в традиційній манері є багато марок автомобілів, і серед них Альфа-займає місце.»
Де я можу його знайти??
« Alfa Romeo-це не просто автомобільний завод: його авто щось більше, що автомобілі, побудовані в традиційній манері є багато марок автомобілів, і серед них Альфа-займає місце.»
якщо візьмеш mpps працює добре потрібно завжди, то що варто коштує + v2 ви кріпляться на даний момент!!
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
Але я бачив багато півень за різними цінами, що змінюється?один не Знає, що купити, і тоді, можливо, приймає cinesata
Ви насправді не ви пу? мати прямо, щоб не викидати гроші і, що ще гірше ебу go-go????
Привіт авто дельта 82, якщо добре подивитися на форумі є обговорення, призначених для програмістів типу galletto mpps (Просто перейти в розділ обладнання) та ін, і їх, безумовно, буде? якийсь користувач, що ви ? було добре з певної версії продукту та, можливо, допоможе вам зрозуміти, який продукт купувати :-)
і на мій погляд, змінюються лише версії, що стосується mpps, то всі рівні-просто клони, які приходять з китаю, і, звичайно, це треба afidarsi продавців більш серйозні, і вони вже перевірили товар
Який півень тому, звичайно, в delphi crd 3.5 cio? ті, які на Mercedes C, e-class І ін....