Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima
Результати 31-40-42 -

Обговорення: Рада...

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Borgomanero
    Et
    42
    Повідомлення
    33
    Ви говорите, півень V2 ?клон або орі?ви також bdm і tricore правда?
    « Alfa Romeo-це не просто автомобільний завод: його авто щось більше, що автомобілі, побудовані в традиційній манері є багато марок автомобілів, і серед них Альфа-займає місце.»

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    146
    Citazione Спочатку Написав AutoDelta82 Visualizza Messaggio
    Ви говорите, півень V2 ?клон або орі?ви також bdm і tricore правда?
    Мій наприклад ? у v53 робить все, послідовний bdm, jtag працює клон просто знайти його дуже добре йде до досконалості бомби, як мій, повторюю

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Borgomanero
    Et
    42
    Повідомлення
    33
    Де я можу його знайти??
    « Alfa Romeo-це не просто автомобільний завод: його авто щось більше, що автомобілі, побудовані в традиційній манері є багато марок автомобілів, і серед них Альфа-займає місце.»

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    якщо візьмеш mpps працює добре потрібно завжди, то що варто коштує + v2 ви кріпляться на даний момент!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Borgomanero
    Et
    42
    Повідомлення
    33
    Але я бачив багато півень за різними цінами, що змінюється?один не Знає, що купити, і тоді, можливо, приймає cinesata

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Пляму Джарре
    Повідомлення
    23
    Але я бачив багато півень за різними цінами, що змінюється?один не Знає, що купити, і тоді, можливо, приймає cinesata
    Привіт клонів, вони всі китайські, потрібно знайти надійного продавця, який продав то, добре те, що слід, я наприклад, з моїм я прекрасно і в мене v53

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Borgomanero
    Et
    42
    Повідомлення
    33
    Ви насправді не ви пу? мати прямо, щоб не викидати гроші і, що ще гірше ебу go-go????

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Пляму Джарре
    Повідомлення
    23
    Ви насправді не ви пу? мати прямо, щоб не викидати гроші і, що ще гірше ебу go-go????
    Привіт авто дельта 82, якщо добре подивитися на форумі є обговорення, призначених для програмістів типу galletto mpps (Просто перейти в розділ обладнання) та ін, і їх, безумовно, буде? якийсь користувач, що ви ? було добре з певної версії продукту та, можливо, допоможе вам зрозуміти, який продукт купувати :-)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    120
    і на мій погляд, змінюються лише версії, що стосується mpps, то всі рівні-просто клони, які приходять з китаю, і, звичайно, це треба afidarsi продавців більш серйозні, і вони вже перевірили товар

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Borgomanero
    Et
    42
    Повідомлення
    33
    Який півень тому, звичайно, в delphi crd 3.5 cio? ті, які на Mercedes C, e-class І ін....

Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •