PrimaПеред ... 1624252627283676 ... ОстаннєUltima
Результати від 251 до 260 1107

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Цей обмежувач зазначено вами pd, біт, справедливі. Але не це змушує мене йти далі 5300.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    але якщо вже обмежувач і встановлений в 5500 в результаті чого перерву все 5500, тобто в обмежувач, тому що потрібно піднятися біт 6000?
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    115
    якщо читати нормально, я сказав, що біт mod ке в діапазоні від 4800 до 5500 зробите все 5500 і біт-ке ? 6000 робить зупинки от і все

і все те, що не змушує вас йти за 5300 ви повинні контролювати інші параметри, що ви повинні побачити, як ви хочете запустити двигун...
    Востаннє редагувалось leandro89; 12-12-2013 до 20:40

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Citazione Спочатку Написав pdtechnology Visualizza Messaggio
    якщо читати нормально, я сказав, що біт mod ке в діапазоні від 4800 до 5500 зробите все 5500 і біт-ке ? 6000 робить зупинки от і все
    Gi? факт, я налаштований на всі 5400. У моєму файлі, що частина йде від 4900 до 5200. Зроблена практично квадратний 5400, але зупиняється на 5300. Що ще параметри треба перевірити?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Спасибі Backgroop мені це показано обговорення
    Завтра пробую цей біт rail!

Інша справа, що було б цікаво (принаймні для мене... або для тих, хто планує монтувати турбіни різні) знайти фільтри turbo... на іншому форумі мені здається я читав, що повинні змінити 3 речі... два біта і карти.
    Що скажете?

Інша справа, що я не розумію, що ви маєте на увазі, щоб постріл в обмежувач?

Спасибі!

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Пляму Джарре
    Повідомлення
    23
    Citazione Спочатку Написав Fede78 Visualizza Messaggio
    Спасибі Backgroop мені це показано обговорення
    Завтра пробую цей біт rail!

Інша справа, що було б цікаво (принаймні для мене... або для тих, хто планує монтувати турбіни різні) знайти фільтри turbo... на іншому форумі мені здається я читав, що повинні змінити 3 речі... два біта і карти.
    Що скажете?

Інша справа, що я не розумію, що ви маєте на увазі, щоб постріл в обмежувач?

Спасибі!
    Привіт постріл в обмежувач-це зміна, якщо фільтрів, які існують поза драйвер на multijet

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав Tuningmotor88 Visualizza Messaggio
    Привіт постріл в обмежувач-це зміна, якщо фільтрів, які існують поза драйвер на multijet
    Я не розумію, що ви хочете сказати??
    Терпіння і чеснота сильних..

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Пляму Джарре
    Повідомлення
    23
    Citazione Спочатку Написав Backgroop Visualizza Messaggio
    Я не розумію, що ви хочете сказати??
    Volgio сказати, що ви говорите редагування фільтрів картки для marelli (в цьому випадку в двигуни multijet драйвер або з статей, що, наприклад, список ecm, є багато

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    І risottolineo, що не c? потрібно moddare багато lim для пострілу....просто тільки один біт.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    То змінений біт 06748E (у мене момент, але файл має ті ж адреси, що і тут.. принаймні для rail) і тепер, нарешті, діагноз тиску в ціль я значення, що встановлюю в карту rail.
    Зробив карту від 1600 бар... але машина не йде лінійний і загоряється сигнальна лампа уприскування. Пік дав мені 1509 бар, але тиск є провали і піки, навіть якщо тиск об'єктив ? завжди 1600 бар...
    Зробив карту від 1550 бар максимум я як мета 1550 справедливо, але машина тому як перше доказ... тиск балерина... макс 1484 бар...

Помилка все та ж P1196 тимчасова помилка тиску палива

Що я насправді проблеми з фільтром?
    Ми говоримо, що навіть з картою в 1480 бар, як я раніше без зміни розрядних мене траплялося, що кілька разів давав помилку, але зробив це, коли tiravo понад 4500 об..., що ви створюєте дійсно депресія, так як вимагає більше? дизельне паливо, чим воно приходить?
    Хто-небудь мав такі проблеми?

PrimaПеред ... 1624252627283676 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •