Gi? перед...
І я думаю, що це сталося після установки скрапленого газу, але ми намагалися відокремити її повністю від проводки, але Nns і rrisolto нічого.
я бачу, що автомобіль ? дуже молодий, по гарантії не допомогли вам вирішити проблему?
Зробив 4 років в червні...
Notices : я помітив, через wurth, що, коли я тому цей дефект, корекція до від'ємних значень.. Типу - 5, і - 8 ? нормально?
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 24-12-2013 до 19:06
те, що робить ? нормальний, якщо ви вважаєте, що то, може бути ваша проблема питання, яке ви повинні задати ? : що впливає на таку поведінку? і, отже, consocendo стратегії контролю цих ecu, знайти дефект.
це означає, що контроль детонації працює.
тільки, що значення -5 або -8? всі ці показники дуже високі. і ? те, що виробляє коливання, які відчуваєте. на практиці з тими, виправлення заздалегідь, у вас є ефект, як якщо двигун втратить ударів
ви намагалися побачити що відбувається з допомогою палива, кращих типу v-power або аналогічні
Зокрема, я не пробував, але можу тобі сказати, що навіть у GPL, так ? що значення d мілісекунд на вводили, іноді 0.
Форсунки бензин були розібрані і очищені...
Якщо я не помиляюся, то це приносить варіатора d заздалегідь?
Востаннє редагувалось leandro89; 17-12-2013 до 19:35
але якщо ви зробили зміни в розподіл??
мені здається, що для ймовірно, помилка установки ременя і, насамперед, підшипник рухомого того ж,що я пам'ятаю, робить налаштування натягу ременя,автомобіль піде не так, тому що саме ви відкладаєте та авансів за натягувач, встановлений боляче...
у будь-якому випадку спробуйте перевірити датчик фази на осі в cammes....
ваш ecu повинна бути послідовною підлозі fasata залежно maf....
хто-небудь поправте мене, якщо я помиляюся....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Здрастуйте, ми перевірили x докорів розподіл з l інструмент, але він був ідеально вирівняний,. Ще, машина має тільки 32 тис. км
Ще більше? для докорів сумління я подзвонив попередній власник-торінезе, я запитав його, якщо були проблеми, але м відповів, що тут він ніколи не мав проблем. Tagliandinregolari Fiat ( який я, копії рахунків-фактур).
Він позбавлений! міняє машини кожні 4 роки.
Повір мені, я йду до нейро