Мені здається , протоколів
Мені здається , протоколів
це програміст має на увазі зняти eprom ебу, щоб його можна було змінити, або ви можете створити копію eprom на пк працювати, а потім завантажити його пізніше?
Півень v2 ? програміст, що дозволяє працювати в послідовний порт або за допомогою кабелю obd, і згодом в упаковці ви знайдете набір проводів, які дозволяють використовувати bdm boot mode jtag inbase, тип ecu, що потрібно зробити і, при необхідності, режим? що ви хочете використовувати, щоб ми могли працювати, і в папці програматор fgtech знаходитесь набір схем з фотографіями про те, як працювати і на заслання, виконувати безліч різних типів ecu? я можу також сказати, що в послідовний (кабельне тому велика кількість автомобілів і має парк автомобілів дуже великий, в тому числі і нові блоки управління про випуск клону v53 і те, що важливо для? ? щоб знайти правильну версію, що функції дійсно, чому? у мережі є багато продавців, які продають, але також вірно, багатьох, які продають неякісні матеріали, я наприклад, мені пощастило, і я знайшов версію, яка відмінно працювала у всіх, але якщо перейти на форум в розділ fgtech ви accorerai, що я розмістив навіть фото з внутрішньої і чіп мого півня, і я можу сказати вам, що це дійсно працює, як і те, що має користувач sportknight мені потрібно думати про те, що всього за 3 днів я ? приїхав ;-)
але, скільки коштує?
мені здається, витрати на p? надмірною, якщо я хочу тільки випробувати себе, щоб спробувати перепризначити, особливо окунь? ? перший раз, коли я намагаюся зробити ці речі, ви мені скажіть?
В іншому випадку я можу сказати, що витрат немає ? абсолютно низький, дійсно, почне працювати з інструментом, добре і професійне, що дозволяє зробити все в більшості випадків і pi? у вас великий ризик, але значно менше inferiuori порівняно з інструментом мало грошей, що, крім вас, ризикуючи блок ecu або для іп? гроші, які доведеться витратити в кишені вашого клієнта, то ви будете змушені знову повторити витрат для програміста, добре, і не варто, як на мене, варто витратити в два рази prorpi гроші за одне і те ж і тоді ж роботи набагато більше? тихий і хороший інструмент це ? перше, що належить
я вибираючи kwp-2000 з-за того, що я за 25 євро... ви говорите мені, що ? кине гроші даремно?