Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати 11-20 з 20

Обговорення: info elm327 і fiat 500

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК L'avatar di Peppino91
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    39
    У нас була проблема контрольні лампи горять на дисертації, і ми пішли в ту майстерню...програма була схожа (якщо не дорівнює) на fiat сталевий алхімік...будете бачити? як вони запитують мене, для мене, щоб включити...ціна ? відносно низька роблю це сенна? я купую в elm...
    500 S <3

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di SlimPickens
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    89
    За те, що стоїть' ELM я візьму в будь-якому випадку. Може бути, bluetooth, cos? є "ігри" навіть з якоюсь програми на телефоні, і подивитися всі ці параметри "непотрібних", але красиві
    Однак, ви, ви, дайте нам потім, щоб знати, як протікає

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    39
    Citazione Спочатку Написав SlimPickens Visualizza Messaggio
    За те, що стоїть' ELM я візьму в будь-якому випадку. Може бути, bluetooth, cos? є "ігри" навіть з якоюсь програми на телефоні, і подивитися всі ці параметри "непотрібних", але красиві
    Однак, ви, ви, дайте нам потім, щоб знати, як протікає
    важливо ? що не має проблем сумісності?...але є одне питання...з чим bluetooth я можу робити ті самі речі, що б через пк, але з телефону?
    500 S <3

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    89
    Ні, ну, з програми типу Torque подивитися відомі значення від ecu двигуна і якщо є, що ви повинні побачити помилки збережені. Не ти? функції "активних" програмного забезпечення, як Multiecuscan тощо. При нормальній експлуатації автомобіля дозволяють? щоб мати очі на значення, які, як правило, не може знати і які в іншому випадку можуть бути дуже корисні..наприклад, точну температуру охолоджуючої рідини, напруга, тиск турбіни і т. д...Ви опинитеся, тому багато інструменти в одному, не потрібно, щоб заповнити панель манометрів. Потім carit?, хто-то не я ne пу? fregar менше, але пристрасний цікавлять все в порядку.

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    39
    Ні, ну, з програми типу Torque подивитися відомі значення від ecu двигуна і якщо є, що ви повинні побачити помилки збережені. Не ти? функції "активних" програмного забезпечення, як Multiecuscan тощо. При нормальній експлуатації автомобіля дозволяють? щоб мати очі на значення, які, як правило, не може знати і які в іншому випадку можуть бути дуже корисні..наприклад, точну температуру охолоджуючої рідини, напруга, тиск турбіни і т. д...Ви опинитеся, тому багато інструменти в одному, не потрібно, щоб заповнити панель манометрів. Потім carit?, хто-то не я ne пу? fregar менше, але пристрасний цікавлять все в порядку.
    То ми говоримо, що мені не допоможе, так...бери? старий добрий кабель xD
    500 S <3

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    89
    Але ви, то ви робите добре. USB, безсумнівно, має підключення-й? стабільний, або краще впевнена. З bluetooth не відображені ніколи не надавати цю послугу, але на певних операціях, тб, безсумнівно, pi? рекомендується...

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    39
    Але ви, то ви робите добре. USB, безсумнівно, має підключення-й? стабільний, або краще впевнена. З bluetooth не відображені ніколи не надавати цю послугу, але на певних операціях, тб, безсумнівно, pi? рекомендується...
    Ок, спасибі...все ясно зараз
    500 S <3

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    39
    я бачив на веб-сайті multiecu, що моя 500 пу? бути "читати" з різних інтерфейсів...elm obdkey і...я за вибір на користь бд я роблю погано?
    500 S <3

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    39
    Потім, питання c'? різниця між elm 327 і obdkey...чи я помиляюся?
    500 S <3

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    39
    Я зрозумів, p? pi? на інтерфейсах...а мені було цікаво, cos? для curiosit? якщо хтось знає, що вони: Litronic КСЕНОН drive.... чому? ? єдиний варіант, який може розблокувати kkl (кажучи про 500)
    500 S <3

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •