Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 42

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Мангейм , Німеччина
    Повідомлення
    256
    Мені здається , протоколів

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    37
    це програміст має на увазі зняти eprom ебу, щоб його можна було змінити, або ви можете створити копію eprom на пк працювати, а потім завантажити його пізніше?

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    146
    Citazione Спочатку Написав dreamc85 Visualizza Messaggio
    це програміст має на увазі зняти eprom ебу, щоб його можна було змінити, або ви можете створити копію eprom на пк працювати, а потім завантажити його пізніше?
    Півень v2 ? програміст, що дозволяє працювати в послідовний порт або за допомогою кабелю obd, і згодом в упаковці ви знайдете набір проводів, які дозволяють використовувати bdm boot mode jtag inbase, тип ecu, що потрібно зробити і, при необхідності, режим? що ви хочете використовувати, щоб ми могли працювати, і в папці програматор fgtech знаходитесь набір схем з фотографіями про те, як працювати і на заслання, виконувати безліч різних типів ecu? я можу також сказати, що в послідовний (кабельне тому велика кількість автомобілів і має парк автомобілів дуже великий, в тому числі і нові блоки управління про випуск клону v53 і те, що важливо для? ? щоб знайти правильну версію, що функції дійсно, чому? у мережі є багато продавців, які продають, але також вірно, багатьох, які продають неякісні матеріали, я наприклад, мені пощастило, і я знайшов версію, яка відмінно працювала у всіх, але якщо перейти на форум в розділ fgtech ви accorerai, що я розмістив навіть фото з внутрішньої і чіп мого півня, і я можу сказати вам, що це дійсно працює, як і те, що має користувач sportknight мені потрібно думати про те, що всього за 3 днів я ? приїхав ;-)

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    37
    але, скільки коштує?

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    146
    але, скільки коштує?
    Я тут, в Італії, купив 250 євро, включаючи послали доставка не з китаю, і я можу сказати тобі, що я знайшов, як я сказав, дуже добре

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    37
    мені здається, витрати на p? надмірною, якщо я хочу тільки випробувати себе, щоб спробувати перепризначити, особливо окунь? ? перший раз, коли я намагаюся зробити ці речі, ви мені скажіть?

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    146
    мені здається, витрати на p? надмірною, якщо я хочу тільки випробувати себе, щоб спробувати перепризначити, особливо окунь? ? перший раз, коли я намагаюся зробити ці речі, ви мені скажіть?
    В іншому випадку я можу сказати, що витрат немає ? абсолютно низький, дійсно, почне працювати з інструментом, добре і професійне, що дозволяє зробити все в більшості випадків і pi? у вас великий ризик, але значно менше inferiuori порівняно з інструментом мало грошей, що, крім вас, ризикуючи блок ecu або для іп? гроші, які доведеться витратити в кишені вашого клієнта, то ви будете змушені знову повторити витрат для програміста, добре, і не варто, як на мене, варто витратити в два рази prorpi гроші за одне і те ж і тоді ж роботи набагато більше? тихий і хороший інструмент це ? перше, що належить

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    37
    я вибираючи kwp-2000 з-за того, що я за 25 євро... ви говорите мені, що ? кине гроші даремно?

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    146
    я вибираючи kwp-2000 з-за того, що я за 25 євро... ви говорите мені, що ? кине гроші даремно?
    Але не має нічого спільного з галло v2, якщо ви повинні працювати, я дав тобі моя порада, візьми півня v2, то зробіть, як ви хочете, але різниця там буде і як

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    146
    Крім того, що з kwp 2000, ви не можете зробити нічого, порівняно з галло v2

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •