Якщо ? потрібно s?. Я на одну з двох що у мене є, я зробив, і він працював. Bluetooth/USB ? тільки "метод" передачі даних, але ланцюг в s? ? .
Якщо ? потрібно s?. Я на одну з двох що у мене є, я зробив, і він працював. Bluetooth/USB ? тільки "метод" передачі даних, але ланцюг в s? ? .
я знаю, що треба видалити резисторів-не могли б ви сказати мені, які? зміна дозволяє потрапити на блок управління подушками безпеки, abs і підсилювач керма?
отже, у мене є тільки це : посилання видалена чи можете ви сказати мені щось більше? про цьому ? крім того, той факт, що v1.5 не існує, і, ймовірно, sar? v1.4 o1.3?
я закликаю тебе читати правила
Востаннє редагувалось leandro89; 15-12-2013 до 10:21
я бачив в продажу, з допомогою перемикача може бути, він працює, якщо немає s? хто може modificartela... я просто хотів знайти спосіб не бути їх, редагувати і так далі...
Хлопці, я не знайшов хто продає? змінено...на наступному тижні рахунок взятиі я оновлю
Востаннє редагувалось leandro89; 15-12-2013 до 10:22
500 S <3
я грати проти нас посилання, щоб подивитися? спасибі!
спасибі! проте очі, в оголошенні йдеться, що вам потрібно 3 кабелю, щоб використовувати його на повну, за якими може бути ? краще те, що t я написав я, що він такий swicth для зміни внутрішніх контактів...