Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 47

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    1
    привіт ресторан при готелі, тому що я не можу завантажити прикріплений файл з motorsport
    каже мені,

у вас немає прав для доступу до цієї сторінки. Це пу? бути викликано однієї з наступних причин:

Обліковий запис користувача може не мати достатніх привілеїв для доступу до цієї сторінки. Ви намагаєтесь редагувати чужий пост, доступ до функцій адміністратора або до якої-небудь іншої системи зарезервовано?
    Якщо ви намагаєтесь написати повідомлення, адміністратор вимкнув ваш обліковий запис, або це може бути очікування активації.

облікового запису і активації, що я помиляюся ?
    дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    203
    Citazione Спочатку Написав armor Visualizza Messaggio
    привіт ресторан при готелі, тому що я не можу завантажити прикріплений файл з motorsport
    каже мені,

у вас немає прав для доступу до цієї сторінки. Це пу? бути викликано однієї з наступних причин:

Обліковий запис користувача може не мати достатніх привілеїв для доступу до цієї сторінки. Ви намагаєтесь редагувати чужий пост, доступ до функцій адміністратора або до якої-небудь іншої системи зарезервовано?
    Якщо ви намагаєтесь написати повідомлення, адміністратор вимкнув ваш обліковий запис, або це може бути очікування активації.

дякую
    Не досягли мінімального кількості повідомлень для того, щоб скачати.
    Погляньте на правила.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав armor Visualizza Messaggio
    каже мені,

дякую

помиляєтеся, не читати правила і увійти у форум, навіть не уявити і запитати в лічку.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    190
    і s? ви повинні прочитати, перш ніж.....
    до 80 повідомлень це може здатися простим, форум ? зробив, щоб обговорити, тому повідомлення повинні накопичуватися без probblemi,
    у probblema ? інший, що цюй? що потрібно зробити, з користувачів, з пристойною підготовки і, як правило, навіть якщо в темі protresti бути допомога c'? хто ? світлових років вперед.
    ви пошук по форуму дати допомогу, читаючи різні дискусії, але, ви розумієте, що часто c'? вчитися.

p.s адміністратори,не бачив це повідомлення ? тільки моє спостереження, я не образити, якщо він не вважається.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    51
    Привіт, хлопці, після того як я представила, ось моє перше повідомлення.
    Я читав правила, і, на жаль, ця межа 80 повідомлень, щоб завантажити або попросити абонемента, мені не дозволяє покласти руку на картину scenic.
    Я не хочу, щоб користувач розмови і писати тут і там, я хочу бути чесні.
    Як ви знаєте, проблема картини-викл ? ВЕЛИКА проблема, тому що ви не можете бачити нічого, з ризиком залишитися на мілині якої-небудь причини.

Розповім вам свою історію :

Мій qudro оригінал ? зруйнований, col припаяти і отпаять, в даний час злітно-ідіть.

Мені подарували 2 картини, коли-небудь відкритих.

Я замінив Mosfet і запобіжник в обидва :

- В один, тільки увійшов, так ? згорів відразу запобіжник ...... що sar? успіх ??

_ У другому, після заміни запобіжника і Транзисторів, тільки увійшов, схоже, обсмажити, але не включається ..... що sar? ??

Можливо, що 3 бубни, я не можу зробити один ??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    249
    Citazione Спочатку Написав blueangel666 Visualizza Messaggio
    Привіт, хлопці, після того як я представила, ось моє перше повідомлення.
    Я читав правила, і, на жаль, ця межа 80 повідомлень, щоб завантажити або попросити абонемента, мені не дозволяє покласти руку на картину scenic.
    Я не хочу, щоб користувач розмови і писати тут і там, я хочу бути чесні.
    Як ви знаєте, проблема картини-викл ? ВЕЛИКА проблема, тому що ви не можете бачити нічого, з ризиком залишитися на мілині якої-небудь причини.

Розповім вам свою історію :

Мій qudro оригінал ? зруйнований, col припаяти і отпаять, в даний час злітно-ідіть.

Мені подарували 2 картини, коли-небудь відкритих.

Я замінив Mosfet і запобіжник в обидва :

- В один, тільки увійшов, так ? згорів відразу запобіжник ...... що sar? успіх ??

_ У другому, після заміни запобіжника і Транзисторів, тільки увійшов, схоже, обсмажити, але не включається ..... що sar? ??

Можливо, що 3 бубни, я не можу зробити один ??
    Мммм перевірте всі зварні шви, які у вас є факти і будь-які суди, в іншому випадку, в рамках якої відразу ж переходить запобіжник ? ймовірно, що один з конденсаторів або збиток, жовті біля трансформатора, перевірте їх за допомогою тестера або будете жити, щоб знайти те, в збиток.
    І дивно, що три функції навіть не 1, якщо ви робите ремонт за всіма правилами мистецтва, успіху ? 99 %.
    Привіт

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    51
    Моєї долі НЕ вдалося ? 100% замість того :-D

Перш ніж віддати його спеціалісту і платити ці великі цифри, я хотів би відновити його (що очевидно ? pi? виконання, а також пі? дешевий)

До речі, запобіжник, це добре, ті 8 Ампер ?? На жаль, я їх взяв, навіть із запізненням, я неправильно замовлення (це, так би мовити 1206 Fuse 8A F, рекомендовані на керівництво знайшов в інтернеті, що дізнаєтесь

Не пу? використовуючи тестер , перевірити в рамках вимкнений і відключений, знайти дефект, намагаючись тут і там на платі ?

Забув, запобіжник, який ? скочив було 6,5 ( оригінал)

Я можу зробити, шкоди від 8 До затримки, що я навів вище ?
    Востаннє редагувалось leandro89; 14-12-2013 до 07:41

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    249
    Уявіть собі, мені здавалося, що це 4, але якщо ви впевнені, що ви не зробили короткі спробуйте перевірити, як я вже сказав, конденсатори помаранчеві, які вишикувалися в чергу біля трансформатора, це можна зробити за допомогою тестера, раз я знайшов деякі в збиток.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    51
    Відкриваю новий пост, краще не покривати цю посаду бісером мої проблеми....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    237
    слід також змінити і все опору, які в 70% випадків, коли їх посмажити

Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення