Ось я прибув c'? відео на трубі, яка показує деякі дії, але не все .. спробуйте пошукати, можливо, ви можете бачити це краще за мене .. мій adsl ? педалі :P ..
Ось я прибув c'? відео на трубі, яка показує деякі дії, але не все .. спробуйте пошукати, можливо, ви можете бачити це краще за мене .. мій adsl ? педалі :P ..
Ніхто не quardato мої файли, крім андрія ??
Спасибі giarras .. ніч ..
не можу скачати ..
Обліковий запис користувача може не мати достатніх привілеїв для доступу до цієї сторінки.
Я не можу завантажити ні мої файли, які я помилково видалив з пк ..
Добрий вечір . Андрій, ви вирішили цю проблему ??
як не дивно я не знайшов в мережі файл змінений частково, що може все йти добре на моєму .. хтось говорить мені, може буде добре ? викидати ?? дякую ..
для ecm говорите? немає
доброго ранку .. хтось дивився мій файл ? я вважаю, що fap не ? видалив .. я не впевнений .. мені підтверджені ?
спасибі ..
не завантажити ту карту, що ти знайшов у мережі ? краще
у частині часу уприскування, що, на мій погляд, є поліпшення, але все одно йдуть добре, решта ? все неправильно
тиск в магістралі rail ? була збільшена 120бар, в деяких місцях до 1600 a 1728bar... турбо не говоримо про них, все абсолютно неправильно, обмежувачі крутного моменту збільшується на 40%, мені здається, перебільшення
ваш файл без fap з чого ти зробив?
вручну або за допомогою якоїсь програми?
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Ulla l? .. ось, що ви засудили до смерті турбіни .. Цей файл ? один міф я запитав, типу, хто розмістив файл, як іде, подивимося, що він мені говорить .. без fap той факт, з м'якою еко, що він знаходиться в мережі .. ? видалили нормально чи ні ?? Кажуть, що зламаний працює погано ..
Цей файл знайшов в мережі fap ? присутня або видалений ??
Я не можу знайти диск .. ви можете мені допомогти ?? спасибі ..
Востаннє редагувалось patrik2; 20-09-2012 в 10:41