Якщо не пішла, завжди бензин буде в порядку
*ugoboss, tjet?
Якщо не пішла, завжди бензин буде в порядку
*ugoboss, tjet?
мені не потрібен шматок паперу, туристичне ролики ви тому забити нам? що ви хочете!
якщо ви не робите апгрейд з turbo-й? "доступний" не може отримати 50 л. с. з IHI, нагрівається повітря, щоб нічого і ефективності вце turbo ? смішно (хоча, чому? у відповідності з політикою торгового мама fiat на цих двигунах)
Резюме, оголошені з fiat про tjet достовірні?
коли ? зробив тест з двигуном на карту, не бачили, що давав раніше, як оригінал?
коли ? зробив тест з двигуном на карту, не бачили, що давав раніше, як оригінал?
я теж дотримуюся думки, що 50 л. с. ви не можете додати їх з тієї ж maccanica, той же turbo і самі форсунки.
буде добре, якщо додасте половину?, з внеском зіставлення зроблено добре
Востаннє редагувалось leandro89; 14-12-2013 до 07:31
У мене також є подібні проблеми.
У мене є t-jet 120 всього 32 тис. км
Завод відео
Автомобіль має системи від 2 місяців
. Дроту, газу, транспортних і c часто є порожніми, як якщо б за півсекунди все що там було, вибух в циліндрі..
А то я намагався? такі активовані l емулятор лямбда-задній....
Я зробив я мапу.. Але проблема у мене ? зняв..
Дійсно, часто здається, що ? втрачається, то і кінь, і деякі дупу на вулиці...
Я не розумію, певні критерії, які вони використовують..
тоді s? я припустимо б зіставити моє браво 1,4 Tjet з GPL встановлений не від материнської компанії або серії, я б зробив це таким чином,
автомобілі на бензині працює відмінно? ОК відображаємо.. на Бензині все ОК? лагодити Карту GPL Відео Ланді, або те, що-як..
я не розумію, як фасадів, ходити з автомобіля, який смикає або з аномаліями в цьому роді!
я riemettermi всі ori, щоб зрозуміти, де і заковика,
потім ви повинні повернутися чувак професіонал, як volette визначити мені та байдуже, просто дозвольте проблему, і я був задоволений..
це мій погляд..
додам, s? або опустити, що LPG установки або ще не вдома мати,
вони керування повністю керованим в режимі реального часу..
cio? що ви хочете робити?
ви можете подивитися в реальному часі, як ЕКЮ в змаганнях..
Востаннє редагувалось leandro89; 14-12-2013 до 07:31
Привіт, можливо я забув... Я в початковий стан... проблема немає ? вирішена... Після заміни свічки... Котушки 4 нові, зняв колектор d aspirazionee покласти fguarnizioni нові, чищення дросельної заслінки, і x нарешті, у нас є власний окремий система від авто.
Як я можу ходити?? Nn вдалося вирішити цю проблему.... ? ogninvolta, що машина... Стрілянина вже? календар..