потім я повинен перевірити, що це не надто раннє... дякую, дуже ніжний! не могли б ви сказати мені, достовірні значення заздалегідь на цей двигун?
потім я повинен перевірити, що це не надто раннє... дякую, дуже ніжний! не могли б ви сказати мені, достовірні значення заздалегідь на цей двигун?
ви що ? проблема.
якщо заздалегідь, за коней, і клієнт ? радий.
успіхи їх не знаю але вони написані в ебу.
з двигунами пилососом можна? також терпіти, чому? pi? іноді не зашкодить.
на турбо коли " тягни дуже турбонагнітач заздалегідь повинні бути трохи знижена, так? pi? значить пі? детонації.
у бензинових контроль детонації виробляє autoadattamento заздалегідь, що перетворюється на скорочення багаторічних заздалегідь нанесені на карту.
секрет полягає в тому, щоб працювати мало контролю, повинні бути в безпеці лише тоді, коли це потрібно. це ? методика, що використовується, як правило, alfa romeo і fiat.
деякі інші виробники мають різні методи, але вони відрегульовані відповідно.
врахуйте, що ця " діагноз" базується на цей короткий обмін думками. з користю перевірки.
що краще ? мати відображення, яке виробляє стільки неприємностей, і дивитися на нього
як може бути діагноз перед екраном дякую тобі дуже, звичайно, ви дали мені чудову поживу для роздумів.
? можна дізнатися, скільки разів ? втрутився контроль детонації?
є цікаві факти , перепрограммированные через послідовний порт або в boot.
уго ---- президент A.E.P.
заплановане через послідовний порт![]()
як тільки власник машини передати мені фотографії rullata місці![]()
як описано вище, то гірше бензину, що в снд і, проїхавши кілька сотень км в gpl
мені не потрібен шматок паперу, туристичне ролики ви тому забити нам? що ви хочете!
якщо ви не робите апгрейд з turbo-й? "доступний" не може отримати 50 л. с. з IHI, нагрівається повітря, щоб нічого і ефективності вце turbo ? смішно (хоча, чому? у відповідності з політикою торгового мама fiat на цих двигунах)