Сторінка 2 з 6 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 57

Обговорення: Bravo 1.4 Tjet gpl

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Тревильо
    Повідомлення
    74
    потім я повинен перевірити, що це не надто раннє... дякую, дуже ніжний! не могли б ви сказати мені, достовірні значення заздалегідь на цей двигун?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    ви що ? проблема.
    якщо заздалегідь, за коней, і клієнт ? радий.
    успіхи їх не знаю але вони написані в ебу.
    з двигунами пилососом можна? також терпіти, чому? pi? іноді не зашкодить.
    на турбо коли " тягни дуже турбонагнітач заздалегідь повинні бути трохи знижена, так? pi? значить пі? детонації.
    у бензинових контроль детонації виробляє autoadattamento заздалегідь, що перетворюється на скорочення багаторічних заздалегідь нанесені на карту.
    секрет полягає в тому, щоб працювати мало контролю, повинні бути в безпеці лише тоді, коли це потрібно. це ? методика, що використовується, як правило, alfa romeo і fiat.
    деякі інші виробники мають різні методи, але вони відрегульовані відповідно.

врахуйте, що ця " діагноз" базується на цей короткий обмін думками. з користю перевірки.
    що краще ? мати відображення, яке виробляє стільки неприємностей, і дивитися на нього

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Тревильо
    Повідомлення
    74
    як може бути діагноз перед екраном дякую тобі дуже, звичайно, ви дали мені чудову поживу для роздумів.
    ? можна дізнатися, скільки разів ? втрутився контроль детонації?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    є цікаві факти , перепрограммированные через послідовний порт або в boot.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Тревильо
    Повідомлення
    74
    заплановане через послідовний порт

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав Ріккардо#28 Visualizza Messaggio
    заплановане через послідовний порт
    мене і сталося (тільки на бензин), що riprogrammandola в послідовний через деякий час пішла в кризу розірвала і помер, прочитану в boot зміни й переписати, в boot не дав ще недоліки.
    уго ---- президент A.E.P.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    Привіт, хлопці,
    дорогий друг у fiat bravo 1.4 tjet 150cv з установки скрапленого газу; машина питання ? підключені і видалення каталізатора, скачати 198cv дерева, розраховані на роликовому випробувальному стенді гальмував.
    Карту тільки що завантажена машина йде добре і працює досить чистою, але проблеми виникають після декількох км використання в gpl, де я autoadattivit? ми робить перемозі, і машина, повернувши на бензин, починає кульгати і потужність ? безумовно, дуже обмежений.
    Ви зіткнулися з подібними проблемами інших tjet? ви знаєте, як вирішити?
    дякую
    якщо автомобіль йде гірше бензину, який в снд це лише означає, що c ? проблема в корені, особливо якщо з електронікою змінена без логіки.

з ihi їх мрії, тільки на 50 л. с. і більше?...ми не говоримо цього, стенди з роликовими обертовими доріжками.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Тревильо
    Повідомлення
    74
    як тільки власник машини передати мені фотографії rullata місці
    як описано вище, то гірше бензину, що в снд і, проїхавши кілька сотень км в gpl

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    я вважаю, що у нас немає підстав сумніватися в тому, що те, що c'? написав в тесті, так те, що ти розповів.
    починаючи, однак, поставлені під контроль як autoadattamenti паливної , відповідного діагнозу, як аванси включенні в розгляд відображення.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    мені не потрібен шматок паперу, туристичне ролики ви тому забити нам? що ви хочете!
    якщо ви не робите апгрейд з turbo-й? "доступний" не може отримати 50 л. с. з IHI, нагрівається повітря, щоб нічого і ефективності вце turbo ? смішно (хоча, чому? у відповідності з політикою торгового мама fiat на цих двигунах)

Сторінка 2 з 6 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •