Бачачи, 5200, я думаю, що ви повідомите щось, що має справу з макс. частота обертання.
якщо подивитися обмежувач ? 5100 двері всі біти в 5500 інший біт ? 6000 scendilo 5400, і ви отримаєте постріл в обмежувач..***** unque, чи можу я попросити для біт rail печінки, як всі?я читав зараз обговорення
Цей обмежувач зазначено вами pd, біт, справедливі. Але не це змушує мене йти далі 5300.....
але якщо вже обмежувач і встановлений в 5500 в результаті чого перерву все 5500, тобто в обмежувач, тому що потрібно піднятися біт 6000?
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
якщо читати нормально, я сказав, що біт mod ке в діапазоні від 4800 до 5500 зробите все 5500 і біт-ке ? 6000 робить зупинки от і все
і все те, що не змушує вас йти за 5300 ви повинні контролювати інші параметри, що ви повинні побачити, як ви хочете запустити двигун...
Востаннє редагувалось leandro89; 12-12-2013 до 20:40
Спасибі Backgroop мені це показано обговорення
Завтра пробую цей біт rail!
Інша справа, що було б цікаво (принаймні для мене... або для тих, хто планує монтувати турбіни різні) знайти фільтри turbo... на іншому форумі мені здається я читав, що повинні змінити 3 речі... два біта і карти.
Що скажете?
Інша справа, що я не розумію, що ви маєте на увазі, щоб постріл в обмежувач?
Спасибі!