Спочатку Написав
jacktheripper2
Враховуючи, що я ще не можу завантажити свою карту даю відповідь на питання, на який ніхто не відповів, що знаходитеся в карти, як значення, які вони є. Карти педаль= запит пара, виражена в нм, ці нм, а потім перетворюються в кількість? вводять паливну картку від 'кількості? паливо впорскується, це кількість? паливо вводили ? виражений в мм3. Звідси ВСІ. Між тим, ця пара запитом або мм3, необхідних обмежені: 1) обмежувачі дизель драйвер (для карти з turbo stock буде достатньо 2), 2) обмежувач крутного моменту (виражений в нм), 3) обмежувачі крутного моменту для руху (але так, ви повинні вже? їх вже? у 1000нм, за винятком задньої панелі), 4) карта lambda (обмежувач fumosit?). Останній ? виражається в значеннях лямбда ? перетворити значення в AFR (якщо напишіть на ****** лямбда-to AFR знаходитесь таблиць перетворення, стехиометрической на дизель ? 1=14,7, але для того щоб не мати будь-яких fumosit? треба стояти близько 16 або навіть більше? таким чином ви можете записати все, дизельне паливо, звичайно з turbo stock я б сказав до 1 або навіть менше?, краще трохи диму, що турбо не працює). У цій картці на break point у нас і про мг/Концентратор всмоктуваного повітря, увагу? що тут значення всмоктуваного повітря в мг, і для розрахунку AFR тобі потрібно конвертувати мм3, введіть в мг роблять mm3x0,84. Приклад: на 4000 об впроваджує 62mm3 і ви 900мг/Концентратор, а потім натисніть 62x0,84=52,1; 900/52,1=17,27 в AFR.
Зараз gi? тільки змінивши ці карти машина пу? йти добре, без того, щоб торкнутися іншого, якщо не трохи тиску turbo, так що ви можете записати pi? дизельного палива, що зніме. Тут ви можете дати 100 очок на останні 2 стовпця в табличній, і 50 очок, робить заявку.
Я тобі пояснив, перші основні поняття, тепер це до вас, щоб спробувати. Звичайно, з трохи тиску в рампі, трохи вперед і трохи більше? час вприскування може бути? отримати ще значне поліпшення, але зараз починається з азів, не ускладнюйте собі життя. Крім того, як каже користувач, дуже знає цей форум, rail ? ну піднімати це тільки у випадку, якщо необхідно скоротити час вприскування для високих кількостях? iq..