З free версії всі функції активні; які аналізи я можу зробити, щоб зрозуміти, чи є ? у будь-якому випадку, щоб змінити прибираючи опір?
З free версії всі функції активні; які аналізи я можу зробити, щоб зрозуміти, чи є ? у будь-якому випадку, щоб змінити прибираючи опір?
За замовчуванням інтерфейс підключається тільки на деяких ебу: як правило, ecu двигуна, підсилювач керма, abs. Для доступу до інших функцій (лінія can, подушка безпеки, клімат та ін) ? потрібен спеціальний адаптер, який змінюється в залежності від типу автомобіля. У цьому випадку, для?, не всі інтерфейси працюють, і ? cos? необхідно видалити резистор. Ви повинні спробувати і подивитися, як він себе веде.
Тільки вчора я пробував на Fiat Punto 1200 в постійного струму 8 клапанів, і було б дуже добре.
Я тестував модель з USB, що те, BT обидва без зміни.
Краще, cos?, як я бачу, інтерфейси, які не потребують редагування ведуть себе краще в цілому. Для випадку, ви знаєте, скажіть мені, як ? фірмова внутрішня ланцюг? Має абревіатура?
Вище я розмістив фото schwda але не .є скорочень
Ах, добре. Фото не можу переглянути. У будь-якому разі з двох інтерфейсів, які у мене є (обидва 1.4), то ми говоримо "краще" ? відзначено "CHX", і ? те ж ім'я, з яким виявлено. Інший розглядається як "OBDII". Зовні? вони ідентичні, тому при покупці ? також неможливо відрізнити один від одного...
Ви насправді, а ? також питання удачі. Іноді купуєш два інтерфейсу той же продавець, один працює, а інший ні.
Ми говоримо, що тут ми говоримо про кілька євро.
Однак, мій ELM327 (usb) з'являється як EOBDII.
не міняйте резистори або інші...
завантажте з інтернету і встановіть на комп'ютер, де ви хочете використовувати elm протоколів uart>usb...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Але потім, якщо я правильно зрозумів, c'? так, "програмне забезпечення" вирішити проблему без розбирання інтерфейс і видалити резистор?