Але зовні , ви помітили відмінності?
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 09-12-2013 20:44
« Alfa Romeo-це не просто автомобільний завод: його авто щось більше, що автомобілі, побудовані в традиційній манері є багато марок автомобілів, і серед них Альфа-займає місце.»
Привіт півень v2 ? набагато вище, ніж, наприклад, mpps, так як список автомобілів, які пу? робити і на види робіт, які ви можете виконати, наприклад, bdm boot mode, jtag, etc... на додаток до серійним, то з mpps на деяких автовиробників, типу ferarri citroen ford c'? ризик того, що після запису ви scodificano форсунок на додаток до коду ключа, але півень v2 впевнений, що ми не можу бути ці проблеми .Ціна півень v2 і decisamnete-й? високий dell mpps але, безумовно, у вас є апарат, за допомогою якого ви можете працювати-й? professionalemnte і pi? тихий
якщо вам потрібно тільки для вашого автомобіля, отримати mpps,якщо ви хочете почати пригода...візьми півня
дякую!!!!
дякую!!!! потім півень v2+ecm ?так і ок
?
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 09-12-2013 20:41
« Alfa Romeo-це не просто автомобільний завод: його авто щось більше, що автомобілі, побудовані в традиційній манері є багато марок автомобілів, і серед них Альфа-займає місце.»
ок, ок, дам вам знати .. в будь-якому випадку, як тільки я можу читати, я думаю, всі на форумі так, щоб почати розуміти що-то, очевидно, щось l я читав, але сумнівів дуже багато, і тоді я повинен зрозуміти, повільно, як рухатися, я знаю, що не ? легко, але ми-то всі добрі бажання,
вміст видаляється
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 09-12-2013 20:39
Що я зробив?