ми спробували ще раз dpf1.jpg
ми спробували ще раз dpf1.jpg
Ні...треба пробити, що застряг під турбіни!!
Цей тип кішки..і gi? басейн середньої стороні ви бачите, фільтр всередині, треба тільки bucarlo з кінчика довжиною 50 см, діам.12,без bucarlo зовні, як вам і сказав на іншу посаду з шайбами і зварних швів і ін....я думаю, я добре пояснив!!
Востаннє редагувалось leandro89; 04-12-2013 до 18:51
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
ок, тепер я краще розумію
тоді я втратив тисячу речей , серед яких на першому місці з sw-дель-галло, v53, який не хоче працювати, і з часом, що не вистачає отвір каталізатора і вимірювальний датчик витрати повітря будуть переміщені через тиждень, принаймні.
Сьогодні я чистий? датчик тиску turbo, який був, ймовірно cuausa помилки, які rilevavo і що я видалив з Multiecuscan і після деяких коротких тяг у високі передачі я не бачив ? знову з'явився..датчик витрати повітря я перевірив ще і маса повітря не ragiunge ніколи не qil значення маси повітря мета...
зараз thanks старий catorcio план закрутити назад :-)
x адміністратори : було б зручно мати можливість? виправити пост
Востаннє редагувалось leandro89; до 09-12-2013 00:14
Привіт artone я радий, що ти отримав, тільки чистив датчик d тиску ...тепер вам знадобиться ще датчик витрати повітря
якщо ? вибір не протягом про
не я отримав, навіть якщо автомобіль йде набагато краще..паркінг буде помилка ? повторно не перевищує 150 км/год і більше? збільшує швидкість pi? стіни близько 3000 обертів...
наступний крок очищена або каталізатор і linearizzo на датчик витрати повітря на карті
привіт і спасибі
лінеаризовані в debbimetro...зараз, здається, не змінилося нічого..
тільки з'являються з Multiecuscan помилки P0101 і P0110, пов'язані з датчик витрати повітря і датчик температури повітря, враховуючи, що спінетта на датчик витрати повітря ? окремостоячий...
тепер мені залишається тільки каталізатор, щоб перевірити...ущільнювальні кільця датчика тиску турбо-що я ? здалося дуже м'яким, коли я сенсор чистої
:-(
Потім linearizzando на датчик витрати повітря не відомі покращення, порівняно з ситуацією, в якій датчик витрати повітря змусило йти повільно, машина в прийнятті обертів?