Сторінка 3 з 6 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 56

Обговорення: Punto Gt 1.4 136Cv

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di zioweb
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    я не можу прочитати всі обговорення...

Проте, підбиваючи підсумок, видно, що я мала-й? ці панянки... електроніки ? є bosch motronic me 2.7 для всіх версій 3.
    Управління турбо ? ПОШТИ, але ви можете? також втрутитися механічним способом.
    Мікросхеми для управління турбо лежать, я їх і я їх.

Чесно кажучи, я не знайомий, щоб знайти всі ці взаємодії, як ви дивитеся в 2D і вас я вітаю, може коли-небудь пояснити?... ? цей ECU ? застарілі драйвери і ip? відомі програми перетворення є достатньо повними, в тому числі і turbo...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    211
    Citazione Спочатку Написав zioweb Visualizza Messaggio

Проте, підбиваючи підсумок, видно, що я мала-й? ці панянки... електроніки ? є bosch motronic me 2.7 для всіх версій 3.

Чесно кажучи, я не знайомий, щоб знайти всі ці взаємодії, як ви дивитеся в 2D і вас я вітаю, може коли-небудь пояснити?... ? цей ECU ? застарілі драйвери і ip? відомі програми перетворення є достатньо повними, в тому числі і turbo...
    щоб дати 100mBar ще в overboost і 100mBar в більш стабільним, зростання від і до, які карти?

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    Citazione Спочатку Написав mavaila1972 Visualizza Messaggio
    щоб дати 100mBar ще в overboost і 100mBar в більш стабільним, зростання від і до, які карти?
    з картою turbo ви можете керувати краще про overboost, постійно ? схильний також до "повільні" пружини лючка turbo.

однак для постійної спробуйте працювати на карти 001C43 і 001C0F і подивитися, чи нормально те, що ви хочете зробити.

Я думаю, що 10 пунктів повинні відповідати pi? або менше на 1 десяту.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    211
    і ви знаєте, які обмежувачі?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    60
    межа підвищення ? у eprom " двигун ", я пропоную, щоб ви впоратися з тиском turbo механічно, то привід ? старий і повільний, щоб уникнути ризику поломки через занадто високого тиску !!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    211
    з картою turbo ви можете керувати краще про overboost, постійно ? схильний також до "повільні" пружини лючка turbo.

однак для постійної спробуйте працювати на карти 001C43 і 001C0F і подивитися, чи нормально те, що ви хочете зробити.

Я думаю, що 10 пунктів повинні відповідати pi? або менше на 1 десяту.
    Відповідно до тебе цифри, які я бачу в карті табличній що? Тиск або ще tico Duty Cicle?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di matech
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353

Спокійно, мої були тільки ДУМКИ, не засновані на chiss? які розрахунки або дослідження. Враження, що імена, дані від того, що знаменитий SW не були за смаком на 100%.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    Citazione Спочатку Написав matech Visualizza Messaggio
    Спокійно, мої були тільки ДУМКИ, не засновані на chiss? які розрахунки або дослідження. Враження, що імена, дані від того, що знаменитий SW не були за смаком на 100%.
    і тих, хто агітує я не хочу сперечатися, але просто сказати, моя.

Можливо, певні зусилля ? краще покласти їх у яке-небудь нове ecu тип bosch з 1.4 tjet, що, можливо, все ще темні
    Востаннє редагувалось zioweb; в 18-09-2012 12:03

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di matech
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    Спокій це був спосіб сказати, що не повідомила тобі ;-)

чому? побачив, що ніхто не втручався, я спробував дати інтерпретації, але я не знаю, добре це ecu. і, крім того головна карта управління тиском, нагадав мені, що і ME7.9.10!

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    Якщо вам потрібно просто підняти постійна, постав кран і в шлях!

Сторінка 3 з 6 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •