Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 29

Обговорення: Поглиблення Siemens SID

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di matech
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353

Поглиблення Siemens SID

Бачив, що в розділі файли для бензинових двигунів ? дуже витончені закуски з вивченням якийсь карта цікава, я хотів би запропонувати тут також " поглиблення на ECU Siemens SIDXXX, що мені не здається, що це дуже відомі...

Посилання на файл може бути мій якщо вам добре:

http://www.professionalchiptuning.ne...3&d=1341697061

я просто зараз дати натхнення, оснащений оцінки практики, видно, що людина на практиці ;D

04699A: і наступне, ТИСК в магістралі RAIL. Працює, на відміну від ecu Bosch, у тому сенсі, що ніколи не досягає максимальний тиск встановлено (мо) - не змінити і інші карти, серед всіх Драйверів Wish. На одній з двох з'? максимуму тиску, що я зараз я не пройшов. Я ще не знаю, якщо її плоскою стороною на карту ? обмежувач.

04CC8E: ЧАС УПРИСКУВАННЯ. Те, що я зрозумів ? що драйвери не кажуть, що це правильно, на мій погляд, всі характерні параметри не є оборотів і навантаження. Або, принаймні обороти збільшуються при перегляді карти на dx. швидше б пов'язана з тиску в рампі, з пробою, пов'язані з спадаючих тисків, прокручуючи в бік dx. Це карта, яка, однак, його наслідки з точки зору зміни.

04DA4C: LIM. ПАРА. На деяких SID їх знаходиться також в області, безпосередньо наступного, 04DAE4, наприклад, (Що ? привезли макс крім одній точці)

05146E: DRIVER WISH. Не потрібно презентацій Make your dreams become reality!

0558E0: ТИСК ТУРБО. цікаво бачити, як на Volvo з випуску карту dia тиск! І почувається, насправді... (я схід, хоча, можливо, levava fumosit? у riaccelerazioni...)

055BEO: КОРЕКЦІЯ ТИСКУ ТУРБО. Або впевнені, drivers кажуть, що навіть обмежувач. На Ford і PSA знаходяться також великі відмінності на цій карті, але не на цій, такій безпосередньо.

05B3DC: ТИСК ТУРБО. Я не знаю, буде чи управління прямим VNT, чому? досить невеликим кроком, щоб значно відрізнятися від тиску наддуву.

05D7E8: LIM. ПАРИ.

Я, здається, дав ідеї не байдуже, але бачив, що для тих, хто, якщо вони є? ? нічого я зупиняюся тут, і я сподіваюся обговорити з вами багато інші карти, на яких у мене є серйозні сумніви. Пропонуйте адреси, і давайте подивимося, якщо ми знаходимося!

Мій звір з чорною ДОСЯГНЕНЬ початку УПРИСКУВАННЯ! Я не зміг їх знайти, і, оскільки проблема цих двигунів ? у fumosit?, дві речі:
    -є гідродинаміки внутрішнього me***
    -мало "ранній" і не в змозі записати правильно дизельного палива, вводиться з картки "мода"

Гарне дослідження

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    211
    Citazione Спочатку Написав matech Visualizza Messaggio
    Бачив, що в розділі файли для бензинових двигунів ? дуже витончені закуски з вивченням якийсь карта цікава, я хотів би запропонувати тут також " поглиблення на ECU Siemens SIDXXX, що мені не здається, що це дуже відомі...

Посилання на файл може бути мій якщо вам добре:

http://www.professionalchiptuning.ne...3&d=1341697061

я просто зараз дати натхнення, оснащений оцінки практики, видно, що людина на практиці ;D

04699A: і наступне, ТИСК в магістралі RAIL. Працює, на відміну від ecu Bosch, у тому сенсі, що ніколи не досягає максимальний тиск встановлено (мо) - не змінити і інші карти, серед всіх Драйверів Wish. На одній з двох з'? максимуму тиску, що я зараз я не пройшов. Я ще не знаю, якщо її плоскою стороною на карту ? обмежувач.

04CC8E: ЧАС УПРИСКУВАННЯ. Те, що я зрозумів ? що драйвери не кажуть, що це правильно, на мій погляд, всі характерні параметри не є оборотів і навантаження. Або, принаймні обороти збільшуються при перегляді карти на dx. швидше б пов'язана з тиску в рампі, з пробою, пов'язані з спадаючих тисків, прокручуючи в бік dx. Це карта, яка, однак, його наслідки з точки зору зміни.

04DA4C: LIM. ПАРА. На деяких SID їх знаходиться також в області, безпосередньо наступного, 04DAE4, наприклад, (Що ? привезли макс крім одній точці)

05146E: DRIVER WISH. Не потрібно презентацій Make your dreams become reality!

0558E0: ТИСК ТУРБО. цікаво бачити, як на Volvo з випуску карту dia тиск! І почувається, насправді... (я схід, хоча, можливо, levava fumosit? у riaccelerazioni...)

055BEO: КОРЕКЦІЯ ТИСКУ ТУРБО. Або впевнені, drivers кажуть, що навіть обмежувач. На Ford і PSA знаходяться також великі відмінності на цій карті, але не на цій, такій безпосередньо.

05B3DC: ТИСК ТУРБО. Я не знаю, буде чи управління прямим VNT, чому? досить невеликим кроком, щоб значно відрізнятися від тиску наддуву.

05D7E8: LIM. ПАРИ.

Я, здається, дав ідеї не байдуже, але бачив, що для тих, хто, якщо вони є? ? нічого я зупиняюся тут, і я сподіваюся обговорити з вами багато інші карти, на яких у мене є серйозні сумніви. Пропонуйте адреси, і давайте подивимося, якщо ми знаходимося!

Мій звір з чорною ДОСЯГНЕНЬ початку УПРИСКУВАННЯ! Я не зміг їх знайти, і, оскільки проблема цих двигунів ? у fumosit?, дві речі:
    -є гідродинаміки внутрішнього me***
    -мало "ранній" і не в змозі записати правильно дизельного палива, вводиться з картки "мода"

Гарне дослідження
    Точне тільки після того, як мапу, 2-тиску в рампі знаходитесь обмежувач

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    285
    05146E не драйвер wish
    05D7E8 не обмежувач крутного моменту
    обмежувачі rail, 2 не піднімається prex max
    для решти відсутній багато речей, щоб ходити в обов'язок цих sid803/

Banned
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    13
    Citazione Спочатку Написав pinotec Visualizza Messaggio
    05146E не драйвер wish
    правильно я вас попередників.
    я залишаю тобі слово, що ти er чарівника 803!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    211
    05146E не драйвер wish
    4da4e lim пара, що ви говорите?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    211
    Citazione Спочатку Написав mavaila1972 Visualizza Messaggio
    4da4e lim пара, що ви говорите?
    диск wish подивіться на 32768

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    211
    05146E не драйвер wish
    обмежувачі prex rail 46ee2 і 4728a

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    285
    немає паска", але який маг... і що я зробив багато випробувань, маючи мій автомобіль, який монтує sid 803... потім завдяки допомозі друзів, дещо робить у тому числі

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    Драйвер Wish ? 061EC4 і 0620BC
    я чекаю підтвердження, чому? сон все ще новачок, але я впевнений майже на 100%
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    211
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    Драйвер Wish ? 061EC4 і 0620BC
    я чекаю підтвердження, чому? сон все ще новачок, але я впевнений майже на 100%
    браво саме їх!

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •