може бути якийсь шланг з турбонаддувом, який вентилюється, завтра вранці збираюся на роботу зробити? запису різних даних з ебу.
може бути якийсь шланг з турбонаддувом, який вентилюється, завтра вранці збираюся на роботу зробити? запису різних даних з ебу.
Ви підкажіть, а на ситуацію, гуляючи з автомобіля, гикавка, c'? завжди, але приїхавши в резерв автомобіль почав ридаючи з на всіх передачах , я роблю діагностику і мені P115a, де говорить зниження потужності, щоб ****llo мінімум палива. Але цю помилку ?, що це значить.
Я думаю, стратегії, регулювання, і це дуже приємно ****llo палива
Потужність і нічого без контролю
Привіт jovandj, зробив ? що робить те ж питання, як і коли acellero з третьої 2000 оборотів, в ці дні зробити? гарна заміна фільтра дизельного палива, і регулятор в баку і відповідні шланги і прокладки.
Танк ? у тому випадку, очистити, перш ніж відповісти взаємністю, фільтр дизельного палива.
але рага пу? бути, що автомобіль не з'? кришку і c'? система автоматичного замикання, і я бачу, що на кришці люка не з'? відсутність ущільнення і виходить води в баку.
Як не з'? пробка???
не носить шапки, але система, яка блокує центральний, якщо пістолет не ? правильний і всередині приносить valvolina для закриття, але я не знаю, якщо закривається відмінно. як я можу це зробити? фото.
ви говорили в попередньому пості, це виглядає всі проблеми резервуар, всмоктуючий і насос низького тиску,
бруд продовжує шкоди прибуття палива до насоса високого.