Сторінка 20 з 111 PrimaПеред ... 1018192021223070 ... ОстаннєUltima
Результати від 191 до 200 1107
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Citazione Спочатку Написав ecuboost Visualizza Messaggio
    як я можу прикріпити їх так, що не видно дрібних?
    Здрастуйте, зробіть скріншот і прикладіть його або вкласти тільки карту...покладіть всі орі (якщо ви не хочете, щоб побачити rsto) і залишити на 4 точки, які ви вважаєте rail

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    так як кожен раз, коли місце екрану, ви побачите, малесенький, додаю орі і txt з адресами...не докладаю мод не чому? я ревную(чому? по-моєму в пост qst, не повинно бути ревнощів, то один не співпрацює), а пу? пересохнути, хто це зробив. звичайно, дайте мені знати, якщо вони справедливі, я машина, я не пробував і зараз не можу спробувати...
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 30-11-2013 до 18:20

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Здравствуйте, я підтверджую, що ваші адреси всі правильні..але ніхто з них призводить до зростання тиску на рейку!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    гаразд, я намагався, але ніхто його не показує...? бита, не ? скарб....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Citazione Спочатку Написав ecuboost Visualizza Messaggio
    гаразд, я намагався, але ніхто його не показує...? бита, не ? скарб....
    Вже?...я зробив тисячі доказів...і не знаходжу:/

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Так я....А хтось, що він показав, як це зробити, що c'? був(Бек)...Але гід ? був переміщений в зону сунутися, де ми не можемо отримати доступ....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    я не знаю, якщо я можу бути корисним для файлу, який розмістив ecuboost.........карту rail 6967A в основі у вас і rpm-iq........обмежувач rail 6957A фактор x 7,5...... обмежувач rail в основі у вас rpm і температури палива 69AC2

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    Citazione Спочатку Написав elettro72 Visualizza Messaggio
    я не знаю, якщо я можу бути корисним для файлу, який розмістив ecuboost.........карту rail 6967A в основі у вас і rpm-iq........обмежувач rail 6957A фактор x 7,5...... обмежувач rail в основі у вас rpm і температури палива 69AC2
    з цих адрес повинен піднятися pres rail?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    Citazione Спочатку Написав Денні Visualizza Messaggio
    Так я....А хтось, що він показав, як це зробити, що c'? був(Бек)...Але гід ? був переміщений в зону сунутися, де ми не можемо отримати доступ....
    вибачте за off-topic:
    я заявляю, що у цьому форумі є qst правила, так що хто там хоче бути там, я знаю, що мене ніхто не питав моєї думки, щоб? тут, мені здається, що закінчується, що є "верхні", які залишають на "робочі" вдарилася головою, а потім, коли ви приходите на щось конкретне, ви переносите результат в offlimits, я часто бачу тих, хто допоміг в розділі offlimits, бути виключені з розділу, те ж саме.
    сказав, що є? закриваю off-topic.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав Денні Visualizza Messaggio
    Хлопці, не виходимо з схеми, я опублікував рішення marelli 75 і 90 л. с файлу від 2 мб ( якщо ви звертаєте увагу, перш ніж писати мені натякали, а також на цю посаду рішенням зображення, пов'язані пишіть), тут ми розглядаємо файл lancia y 1.3 mjet 70cv від 448kb marelli 6jf, я також як і ви, ми, я, ляснувши.. ну градусів без off-topic та інші
    Терпіння і чеснота сильних..

Сторінка 20 з 111 PrimaПеред ... 1018192021223070 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •