перебуваєте зміни для immo off, наведені в або.r?(я маю на увазі як в flash, що e2prom)
перебуваєте зміни для immo off, наведені в або.r?(я маю на увазі як в flash, що e2prom)
хлопці, нікому наткнувся на щось, і після перевірки і riprove екю і туди не могла відновити більше
Якщо ви не помиляєтеся ніколи не означає, що ви не вирішуючи проблему дійсно важко. І те, і серйозна помиляюся
? один edc15vm+?
одного разу я вирішив, блокуючи 24c04 (pin7 встав і підключений до pin8)? якщо я правильно пам'ятаю ебу не зберігає-й? помилки.
або, знімаючи immobox, але завжди, якщо немає погано пам'ятаю, не виходить на діагностику.
перевищення швидкості у вашому випадку ебу ? туди, чому? ви ? зіпсували друкованої плати?
Тоді я знав, що на моделі, які оснащені flash загальну тому на обох, а на ті, які збирають plcc ви тільки на e2p. Я судимий обидва в цьому випадку, то я б просто переписати орі і побачити, якщо вона йде?
Проблема в тому, підтримувати швидкість думки вище швидкості роботи машини
чесно кажучи я і спробував сьогодні обробити файл 24c04 з meucci і порівнюючи його я помітив, що мене змінюється тільки 2 значення, приймаючи їх вартістю 33 до 60, решта залишається однаковим.
Те, що спрацювало для повної зміни infinit? значень.
Дивіться на це, що я зробив, як flash, так і e2p мені здається, що лампа була виключена, так і чергами, що свічок розжарювання.
Я не повинен бути нічого, флеш-туристичне і e2p з допомогою пінцета для сніданків.