Хлопці, я відкриваю цей пост, щоб знати, якщо серед нас є власники k-tag alientech офіційний і знати, якщо ви хочете збільшити цей інструмент особисто я використовую трохи часу.
Хлопці, я відкриваю цей пост, щоб знати, якщо серед нас є власники k-tag alientech офіційний і знати, якщо ви хочете збільшити цей інструмент особисто я використовую трохи часу.
Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
Чесно кажучи я був би дуже зацікавлений сам в цій темі, чому? K-tag ? був наполегливо запропонував мені, але я не відчуваю, щоб зробити інвестиції в темряві...
Я хотів би точно знати, як вона йде, і якщо коштує грошей...
Спасибі!
проблема ? що потрібно відкрити ecu!
допомога alientech ? дійсно, дуже добре!
для мене, хто робить це ремесло, професії повинна починатися з kess, а потім зробив правильний практиці зробити додаткові зусилля і взяти k-tag
я зробив так, де я зараз працюю у нас вдома, в кінці кінців ? тільки з липня, що smanettiamo на ECU для обробки і фап, часу ще два місяці, щоб амортизувати вартість kess, а потім наступний-витрати sar? k-tag, я бачив його в дії, і я повністю задоволений
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Тому в основному K-Tag від того, що він відрізняється від загальної BDM?
для барт, в реальності? K - Tag немає ? багато чого, що новий інтерфейс BDM для Alientech, очевидно, з впровадженням нових протоколів ? відмінний продукт, чому? порівняно з іншими будинками, які лікують цих продуктів (те, що купуєте ? totalmete ваш у тому числі протоколи, і якщо ти, проблеми не міг би зробити більше? річна підписка те, що ви купили, продовжує працювати))))) цей тип, звичайно, якщо ви не оплатите річну передплату деякі інтерфейси перестають працювати. Якщо avvessi додаткова можливість? і деякі замовники pi? acquisteri не думаю, що в два рази?
Спасибі дельфін, ти був дуже повним, тепер я ? pi? ясно!
Ви зазвичай користуєтеся? Як ви знаходитесь? У вас ніколи не було проблем, використовуючи його?
Ще раз спасибі!![]()
Нажаль на даний момент інтерфейсів, оригінальних у мене тільки Bdmpro від Alientech, я хотів би купити інші інтерфейси я чекаю моменти, найбільш сприятливі і трохи клієнтів pi?. Але якщо б я міг, не вагаючись acquisteri як Kess, що K-Tag. Привіт, скоро