Стр. 26 54 PrimaПеред ... 16242526272836 ... ОстаннєUltima
Результати від 251 до 260 541

Обговорення: EDC16C - давайте вчитися!

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Citazione Спочатку Написав jovandj Visualizza Messaggio
    Мені здається, що контроль на об'єкті робіт, в іншому випадку
    Тоді я ставлю цій таблиці vnt знайдено ****** додається
    як бачиш, при збільшенні обертів (від 0 до 1000) ? закрита, і близько 60%, то ще набирає оберти-й? відкривається прибувши близько 25%.

Потім, щоб спуститися вниз потрібно спуститися, значення %. ? не пу? робити у випадку, наприклад, тільки працюючи в останньому стовпці, але toccher? перевірити величиною? дизель. Красива манга

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Citazione Спочатку Написав мегамозок Visualizza Messaggio
    Тоді я ставлю цій таблиці vnt знайдено ****** додається
    як бачиш, при збільшенні обертів (від 0 до 1000) ? закрита, і близько 60%, то ще набирає оберти-й? відкривається прибувши близько 25%.

Потім, щоб спуститися вниз потрібно спуститися, значення %. ? не пу? робити у випадку, наприклад, тільки працюючи в останньому стовпці, але toccher? перевірити величиною? дизель. Красива манга
    я був працювати протягом деякого часу на цій карті, що я зробив негаразди не мало, в принципі ? "відсоток закриття", де більший відсоток ? більш висока закривається, і я можу сказати, що якщо картка час і добре масштабується вдається змусити її працювати добре, навіть в proprorzione до 100mm3, я так я зробив з турбіною серії

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    я був працювати протягом деякого часу на цій карті, що я зробив негаразди не мало, в принципі ? "відсоток закриття", де більший відсоток ? більш висока закривається, і я можу сказати, що якщо картка час і добре масштабується вдається змусити її працювати добре, навіть в proprorzione до 100mm3, я так я зробив з турбіною серії
    Потім моя проблема ? в карту час, я спробував abassare відсоток diciano 3% на останні 3 стовпців vnt і відмінність? скинувши тиск зараз піднімається ще більше. svbl встановлений на 2600 абсолютних цифрах, таблиці, карти я не ніколи не 2600, включаючи обмежувачі, але тепер, як тільки я кидаю вже? тиск підвищується відразу на 1,7 стабілізується протягом 2 сек. о, а потім піднімається до 1,85. Чому? якщо я закрив трохи солі ще? Часи все ті ж, що і раніше.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    І те, що сказав хвилину тому, більше abassi і більше відкрити геометрії більше стаєте більш закрити геометрії
    Потужність і нічого без контролю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    якщо потрібно ще протягну краще змінити передаточне число передач, вже після 4800 оборотів на jtd ми майже на одному рівні, між швидкість поршня і швидкість повернення пружини клапанів, більше 5200 оборотів, безумовно, за межами ammeno не переглянути всі distirbuzione...мій погляд, то

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    якщо потрібно ще протягну краще змінити передаточне число передач, вже після 4800 оборотів на jtd ми майже на одному рівні, між швидкість поршня і швидкість повернення пружини клапанів, більше 5200 оборотів, безумовно, за межами ammeno не переглянути всі distirbuzione...мій погляд, то
    я згоден в повному обсязі.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    і нормально, маючи карту геометрія 64mm3 максимумів насправді в цьому iq ми вводимо набагато більш дизель, так ще й дим і таке ж відкриття vgt крильчатка займає набагато більше швидкість.

Він може мати ті ж вистави з мапу повідомлено, за умови, do розглянути всі карти, геометрії та турбо і оптимізувати їх, щоб мати котушка швидко і в той же час пік біля максимальний тиск запитом.
    Мені допомогу сандро час, коли з вини карту не повідомлено, я піки абсурдні тиску, і я не знав, як вирішити.

Хто-небудь знає, де діяти, щоб виконати maf офф на c39?
    я думав без винятку його досить видалити його контролем, поклавши картки lamda = 0, хоча повинен залишатися на зв'язку, але не буде проблемою

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    піки, ви їх з турбо-орі? як impostavi мета?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Встановлено prex запитом 2400 мбар абсолютних, і я був піків 2.6 бар від діагнозу, і майже 1.7 бар наддуву з манометром, матеріал хороший-depo електронний кроковий двигун, то в кінці кінців частина проблеми.в стало занадто дизельне паливо, і частково з бака вакууму, який втратив, виправлена помилка втрати завдяки раді сандро я опустив геометрії, його ВР 100mm3, що я підігрівом роблю пропорцію значень карту геометрія їх досконалим тиску

Шипи в будь-якому випадку я їх з gt1749vm як з gt1749v в 140cv, з 2256 я вже? влаштувати все
    Востаннє редагувалось leandro89; 23-12-2013 до 19:30

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    мені було цікаво, коли ви далеко? теми схожі на edc16u.....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Стр. 26 54 PrimaПеред ... 16242526272836 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •