Дивіться ви хочете купити,грушу в руки (щоб краще зрозуміти ,що і Renault Clio 1500dci ,delphi безпечно продає)і постав ,а потім подивитися, як v
Дивіться ви хочете купити,грушу в руки (щоб краще зрозуміти ,що і Renault Clio 1500dci ,delphi безпечно продає)і постав ,а потім подивитися, як v
Насправді треба з'ясувати, трохи краще, питання..для тривоги? стартера що таке точно?
- Стартер ? утомився, наче не вистачало кий, з боку акумулятора?
- Стартер обертається нормально, але потрібно більше? часу, щоб привести в рух машину?
- Стартер працює добре, але code ключ не розпізнається?
- Все, система запалювання працює нормально, але не відчуває, насос для дизельного палива, що частина
- etc..etc..
контролює тиск дизель з діагнозом і подивитися, і коли приходить на стартер
Не новачок він tt на місці ? проблема черг.а 280 бар
мене і сталося щось подібне зробив різання були проблеми холодного запуску я вирішив, встановивши фільтр палива новий (завжди bosch, для якого це був хороший бренд), але він був несправний, але' мене, щоб я зробив відразу після різання вами, коли це сталося?після того, як це було зроблено деяке втручання в авто ?
Від мінімального досвіду, який я зробив, фільтр дизельного палива має 3 функції:
- Для фільтрації дизельного палива від домішки? які можуть призвести до пошкодження системи живлення
- Відділення води з дизельного палива
- Налагодити тиск дизельного палива
Бачив, що є датчик тиску палива,, ? легко думати, що фільтр засмічений або пошкоджений межі спрацьовування тривоги на блок управління, який заперечує згоду на запуск двигуна.
Проблему ви описали триває давно і, сподіваюся, після pi? заміна дизельного фільтра..в цей момент мені сумнівно за якістю? паливо використовується для очищення бака і на класичний датчик, який кидає істерику.
Вибачте, якщо я використовував мову не доречно, але я простий любитель, а не експерт.
Я не думаю, що проблема в дизельне паливо, так? також fiat 16, який п'є без проблем того ж дистриб'ютора...
Я, здається, зрозумів, але я повинен переконатися, що фільтр встановлений дизель на цих двигунах TDCI, не ? що класична, що ви "гвинти", бенс? ? один кофр з двома швидкороз'ємними
Так? навіть наш друг геро ne знайшов два несправних, не ? що цей тип фільтра має проблеми проектування? Ви не могли б замінити яким-небудь пі? функціональною?
Зміна типу фільтра, я думаю, неможливо, можна? змінити фірмове найменування фільтра..можливо, може бути більше? вірним оригіналу і краще зафіксуватися
...може бути, малося на увазі гарту...c'? також і зворотний трубопровід, який ламається на раз і всмоктує повітря, якщо замінили фільтр і рухали трубопроводи, що проходять позаду ? легко смоктати повітря
ні, як сказав герой, грушу не повинно встановлюватися, якщо автомобіль має електричний насос,і тому, що " якщо б він електричний насос, вам достатньо увімкнути запалювання 2/3 разів протягом десяти секунд, щоб відновити тиск в контурі
ви між бак і фільтр
Востаннє редагувалось leandro89; 29-11-2013 до 16:18