Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 29
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    92
    мене і сталося щось подібне зробив різання були проблеми холодного запуску я вирішив, встановивши фільтр палива новий (завжди bosch, для якого це був хороший бренд), але він був несправний, але' мене, щоб я зробив відразу після різання вами, коли це сталося?після того, як це було зроблено деяке втручання в авто ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    203
    Акумулятор повинен бути хорошим, так? електродвигун працює регулярно, але стартер ? довго.

Мій друг сказав, що протягом першого року життя, вранці ви ? вперте не для, як заряджати і витрата в майстерні, де вони змінили фільтр дизельного палива.

Може бути, не ? не випадково, що після останньої різання (із зазначенням валюти фільтра) зроблено менше місяця тому, проблема, так ? навіть акцентовано!

Таким чином, керівник може бути фільтр дизельного палива, але і недоліки може мати? ? тільки трохи зім'ята!!!!

НОВАЧОК L'avatar di mincio82
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Оновлена (AN)
    Повідомлення
    14
    Від мінімального досвіду, який я зробив, фільтр дизельного палива має 3 функції:

- Для фільтрації дизельного палива від домішки? які можуть призвести до пошкодження системи живлення
    - Відділення води з дизельного палива
    - Налагодити тиск дизельного палива

Бачив, що є датчик тиску палива,, ? легко думати, що фільтр засмічений або пошкоджений межі спрацьовування тривоги на блок управління, який заперечує згоду на запуск двигуна.

Проблему ви описали триває давно і, сподіваюся, після pi? заміна дизельного фільтра..в цей момент мені сумнівно за якістю? паливо використовується для очищення бака і на класичний датчик, який кидає істерику.

Вибачте, якщо я використовував мову не доречно, але я простий любитель, а не експерт.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    203
    Citazione Спочатку Написав mincio82 Visualizza Messaggio
    Від мінімального досвіду, який я зробив, фільтр дизельного палива має 3 функції:

- Для фільтрації дизельного палива від домішки? які можуть призвести до пошкодження системи живлення
    - Відділення води з дизельного палива
    - Налагодити тиск дизельного палива

Бачив, що є датчик тиску палива,, ? легко думати, що фільтр засмічений або пошкоджений межі спрацьовування тривоги на блок управління, який заперечує згоду на запуск двигуна.

Проблему ви описали триває давно і, сподіваюся, після pi? заміна дизельного фільтра..в цей момент мені сумнівно за якістю? паливо використовується для очищення бака і на класичний датчик, який кидає істерику.

Вибачте, якщо я використовував мову не доречно, але я простий любитель, а не експерт.
    Я не думаю, що проблема в дизельне паливо, так? також fiat 16, який п'є без проблем того ж дистриб'ютора...
    Я, здається, зрозумів, але я повинен переконатися, що фільтр встановлений дизель на цих двигунах TDCI, не ? що класична, що ви "гвинти", бенс? ? один кофр з двома швидкороз'ємними
    Так? навіть наш друг геро ne знайшов два несправних, не ? що цей тип фільтра має проблеми проектування? Ви не могли б замінити яким-небудь пі? функціональною?

НОВАЧОК L'avatar di mincio82
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Оновлена (AN)
    Повідомлення
    14
    Зміна типу фільтра, я думаю, неможливо, можна? змінити фірмове найменування фільтра..можливо, може бути більше? вірним оригіналу і краще зафіксуватися

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    92
    Citazione Спочатку Написав giary74 Visualizza Messaggio
    Акумулятор повинен бути хорошим, так? електродвигун працює регулярно, але стартер ? довго.

Мій друг сказав, що протягом першого року життя, вранці ви ? вперте не для, як заряджати і витрата в майстерні, де вони змінили фільтр дизельного палива.

Може бути, не ? не випадково, що після останньої різання (із зазначенням валюти фільтра) зроблено менше місяця тому, проблема, так ? навіть акцентовано!

Таким чином, керівник може бути фільтр дизельного палива, але і недоліки може мати? ? тільки трохи зім'ята!!!!
    У фільтр або тримач фільтра ,що знаходиться valvolina, який служить не повернути нафта назад, якщо клапан не працює, лігроїн повернутися і очистити завод ,(але ми не хочемо, час) з цієї причини, як правило, (несправності),у вас є проблеми холоду,чому? ви ? враховуючи час завантаження системи і машини ? тепло

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    203
    Citazione Спочатку Написав fabio1207 Visualizza Messaggio
    У фільтр або тримач фільтра ,що знаходиться valvolina, який служить не повернути нафта назад, якщо клапан не працює, лігроїн повернутися і очистити завод ,(але ми не хочемо, час) з цієї причини, як правило, (несправності),у вас є проблеми холоду,чому? ви ? враховуючи час завантаження системи і машини ? тепло
    Щоб з'ясувати, чи так це ? у valvolina, ви можете? спробуйте припаркувати автомобіль на узвозі, як для гольфу, які працюють, починаючи з холодною?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    92
    Дивіться ви хочете купити,грушу в руки (щоб краще зрозуміти ,що і Renault Clio 1500dci ,delphi безпечно продає)і постав ,а потім подивитися, як v

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    203
    Citazione Спочатку Написав fabio1207 Visualizza Messaggio
    Дивіться ви хочете купити,грушу в руки (щоб краще зрозуміти ,що і Renault Clio 1500dci ,delphi безпечно продає)і постав ,а потім подивитися, як v?
    якщо немає, то я не зрозумів, цей насос ? схожий на м'яч для регбі, колір чорний, всередині якої c'? зворотний клапан (був також встановлений на marea jtd 105)...
    Якщо так, то на якій висоті воздуховода, де я повинен встановити, між баком і фільтром?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    муссомели
    Повідомлення
    79
    у хід td 100

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді