Сторінка 4 з 6 PrimaПеред ... 23456 ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 58

Перегляду "Гібрид"

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Хлопці, давно я замінив одним, що вони зробили отвір, використовуючи свердло 6 мм, кухар йому сказав, що клієнт з 40 євро йому регенерувати свої витратомір повітря
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    351
    Citazione Спочатку Написав admin Visualizza Messaggio
    Хлопці, давно я замінив одним, що вони зробили отвір, використовуючи свердло 6 мм, кухар йому сказав, що клієнт з 40 євро йому регенерувати свої витратомір повітря
    я ніколи цього не робив ,я відчував, що хтось робив отвір 2-2,5 не пам'ятаю, але ніколи не думав, доставили в отвір 6мм

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    Citazione Спочатку Написав mafani Visualizza Messaggio
    я ніколи цього не робив ,я відчував, що хтось робив отвір 2-2,5 не пам'ятаю, але ніколи не думав, доставили в отвір 6мм
    Мій датчик витрати повітря є отвір, якщо я правильно пам'ятаю ? від 1.5 мм.
    Я зробив отвір, чому? після того, як купив старий автомобіль (golf IV 130cv) я відчував, що seghettava злегка повного навантаження між 1800 і 2200. Я пішов з VW і vag я спробував на дорозі і підходив трохи більше 1000.... практично почав проявляти ознаки ослаблення.... Продавець не хотів замінити його, і я не хотів платити йому за€ 170 перебудовуватися... то forai.... Тепер відстань до 4 років точні maf v?.. приходить з повним навантаженням 1249,5 масштабу теоретичного vag (prex турбо 1,55 бар константи, пік 1,60)... ? оригінал 300.000 км, з яких 100 000 км зроблені з отвором.... Дим? Тільки якийсь невеликий слойка, якщо випади ходу дросельної заслінки після виконання декількох км під 1500giri... і rego88 s? скільки їжджу на низьких обертах...
    Egr elimininata фізично maf d? читання 455mg до мінімуму....
    Хто-то, безумовно, storcer? ніс, а ? річ + незаймана і економічних x відновити ТБР, Якщо...? саме пішов, потрібно його замінити і просто.
    Просто стояти і чекати, коли ви fora.. ви Не отримаєте з кінчика торкніться ці наклейки де ? додається датчик стоїть остаточний розрив.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Sti бачення підготовчі...і Починають мені все більше і більше? нерви. Вони почувають себе більш класичної механік, який навряд чи робить вас залишатися на ногах, а потім ще гірше, набагато гірше. Добре, що c'? також чесних людей в галузі?....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    справжні підготовчі в італії можна було порахувати на пальцях однієї руки.....все решта-прості збирачі комплектуючих, більш або менш добре....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Ольбія
    Et
    58
    Повідомлення
    335
    i Pierburg дійсно красиві, як maf з різні технології я купую дуже добре, не мало
    не беріть ті китайські!!!!!!!!!!!!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    я давно, я саморобних і встановлений на моїй старій машині і говоримо, що йшла досить добре, тільки, що я завжди регулювати то trimmel, щоб отримати правильні значення, поки одного разу я купив датчик витрати повітря новий, і що б я демонтував марно шухлядці...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    103
    я вчилася p? як працює датчик витрати повітря і як вони працюють модулі...підсилювачів сигналу, виявленого від debbimetro але якщо ж і зруйнував форсують-то ? якщо значення неправильно...
    я думаю, найкраще рішення-це завжди датчик витрати повітря і працює новий

привіт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    зазвичай debimetri ви starano segnondo менше, ніж слід, і модулі, якщо вони добре відкалібровані дозволяють повернути його до шкали значень оригіналу. ? очевидно, що датчик витрати повітря новий ? найкраще рішення, враховуючи, що витрати не ? байдужим я думаю 2 разів...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    Повторюю, ці підсилювачі не потрібні і ні на що, коли і пішов, і пішов, і йде змінилося...

Сторінка 4 з 6 PrimaПеред ... 23456 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •